Priority Records sarbatoreste 25 de ani!

De Unica.ro pe 18 ianuarie 2010

Urmand lansarea celui de-al zecelea album Snoop Dogg – ‘Malice N Wonderland’, Priority …

Urmand lansarea celui de-al zecelea album Snoop Dogg – ‘Malice N Wonderland’, Priority Records (subsidiara EMI) sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare in 2010 cu o campanie lunga de un an in care se vor promova cei mai influenti artisti si cele mai bune piese ale celebrului label gangsta rap.

Snoop Dogg, Creative Chairman al Priority, va coordona lansarea mai multor titluri speciale, incepand cu 23 februarie, data ce va marca aparitia unui nou CD si a unei compilatii digitale, ‘Snoop Dogg Presents: The West Coast Blueprint’, ce va include 16 piese clasice din repertoriu si o noua inregistrare apartinandu-i lui Snoop a piesei lui Ice Cube – ‘Check Yo Self’. La aceeasi data se va lansa o serie de CD-uri si versiuni digitale reunite sub numele ‘U.S.D.A.’ (‘Uncut Snoop Dogg Approved’), ce va cuprinde trei titluri Priority, recomandate de Snoop: Eazy-E – ‘Eazy-Duz-It’, EPMD – ‘Strictly Business’, si Master P’ – ‘Ghetto D’, fiecare beneficiind de contributia artistica a lui Snoop Dogg.

„Am fost de mult timp fan Priority Records, chiar inainte sa semnez primul contract din viata mea”, spune Snoop Dogg. „Priority a fost casa de discuri – stindard pentru West Coast. Situatia curenta implica deschiderea catalogului Priority de catre mine pentru fani, dar si pentru a reaprinde scanteia veche, pentru a trezi spiritul Priority in noii artisti. Nu poti sa evoluezi, sa mergi in viitor, fara sa te uiti in trecut si sa vezi cum toti acei artisti minunati au pus bazele activitatii noastre de azi.”

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani