Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson: “N-am voce și nici nu știu să dansez”

Prince Jackson (20 ani), fiul cel mare al lui Michael Jackson, a acceptat recent să apară într-un interviu televizat, la un post public din Marea Britanie, și să vorbească despre viața sa, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui, regele muzicii pop.

La fel ca și Michael, și Prince evită aparițiile publice, atât cât îi stă în putință. Drept urmare, toată lumea a fost cu ochii pe el când tânărul a acceptat să apară la o televiziune din Marea Britanie și să vorbească despre viața lui actuală, alături de sora sa Paris (19 ani) și mezinul Blanket (15 ani), dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui.

Paris Jackson

Paris Jackson

Citește și – Cum reușea Michael Jackson mișcarea care sfida gravitația

Citește și – De ce purta Michael Jackson o singură mănușă

Dezvăluiri intime din viața copiilor lui Michael Jackson

Atunci când Michael a murit, Prince avea doar 12 ani. Tânărul a mărturisit că dispariția tatălui său a fost un șoc emoțional atât pentru el, cât și pentru frații săi mai mici, însă a declarat că artistul “a fost un părinte minunat, un model de urmat și o sursă de inspirație”.

În plus, chiar dacă pentru el Michael era un părinte normal, tânărul a declarat că și-a dat seama cu adevărat de celebritatea tatălui său atunci când a văzut “cum oamenii leșinau la concertele lui”. Această atenție din partea publicului și a presei i s-a părut însă prea deranjantă, așadar a ales să fie la fel de discret ca și tatăl lui și s-a orientat spre o carieră în spatele camerelor de filmat – Prince se străduiește să devină producător de film.

Blanket Jackson

Blanket Jackson

“Când eram mic, tata a angajat un profesor. Ne-a învățat foarte multe despre cadre, compoziție, imagine și coloane sonore. Obișnuia să ne oprească sonorul de la filmele pe care le urmăream, pentru a ne explica despre importanța coloanei sonore și a elementelor vizuale”, a explicat tânărul.

Acesta a mărturisit, de asemenea, că în ciuda faptului că nu are voce și nici nu știe să danseze, pasiunea pentru film i-a fost transmisă tot de tatăl său. Nu-i de mirare că și fratele lui mai mic, Blanket, vrea să devină regizor, iar că sora lor, Paris, cochetează cu actoria.

“Cred că ar fi mândru de noi, dacă ne-ar vedea azi”, a încheiat tânărul.
Foto – Hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: