Primul videoclip Giulia & DJ Project – “NU”

La aproape o lună de când Giulia Anghlelescu a devenit oficial vocea trupei DJ Project, apare şi primul videoclip în noua formulă, pentru piesa compusă de Gabriel Huiban -“Nu”.
Filmările au durat o noapte întreagă, pană la 7 dimineaţa, şi au avut loc în complexul Baneasa Shopping City în urmă cu câteva sâptămâni. Regizorul? Dragos Buliga.

În cee ce priveşte look-ul  obţinut pentru videoclip, cât se poate de actual pe scena internaţională dacă ne gandim la Beyonce şi Lady Gaga, Giulia a colaborat şi de acestă dată cu echipa sa preferată: Laura Lazăr a ales ţinutele, Dana Argeşan s-a ocupat de make-up, iar Camelia Negrea a avut grijă de păr.

Contactată telefonic de către unica.ro, Giulia a declarat că, în ciuda faptului că noul proiect îi râpeşte foarte mult din timpul pe care l-ar fi putut dedica carierei solo, nu regretă nicio clipă colaborarea cu DJ Project,  în momentul de faţă fiind 100% dedicată trupei.

Mai mult, întrebată dacă există vreo legatură între schimbările din viaţa ei personală din ultima perioadă, despărţirea de Şerban Huidu, şi versurile single-ul “Nu”, Giulia a răspuns scurt: “Nu neaparat!”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: