(P) Primul sistem de îngrijire personalizată a părului inspirat din puterea adâncurilor mării

Fie că ai părul uscat, deteriorat sau rebel, este foarte important să ai un sistem de îngrijire care se adresează nevoilor tale individuale. Îți recomandăm beology, o formula inovatoare, inspirată de puterea adâncurilor mării, care combină un extract din profunzimea mării cu substanțe antioxidante extrase din alge.

Exista trei game, destinate celor trei nevoi principale ale părului – Reparare, Hidratare, Netezire.

Alegele cu proprietăți antioxidante, obținute din surse sustenabile (coasta baltică a Germaniei) se combină cu o substanță inovatoare, extrasă din profunzimea mării, mai exact de la 2000 de metri adâncime din Golful California pentru a hrăni părul în profunzime, lăsându-l moale și neted.

Inima gamelor de Reparare și Netezire este reprezentată de cele două bi-serumuri care pot fi folosite pe părul complet uscat sau uscat cu prosopul. Ele pot fi folosite și pe parcursul zilei pentru a reîmprospăta aspectul părului.

Cele trei game mai conțin șampoane fără surfactanți de suflat, balsamuri hrănitoare, măști de păr, un tratament reparator intensiv, un spray hidratant pentru păr uscat și un spray pentru protecție termică ce pregătește părul pentru coafarea zilnică.

Produsele din cele trei game pot fi combinate așa cum îți dorești, pentru a oferi părului tău îngrijirea personalizată de care are nevoie. Fiecare produs corespunde uneia din cele patru etape de îngrijire: curățare, îngrijire, îngrijire în profunzime și boost.

 beology este disponibil din luna martie 2018 în magazinele dm și magazinele de tip hypermarket Carrefour.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: