Cele mai longevive prietenii între vedete

De Nicoleta Galeteanu pe 20 mai 2010

Cel mai influent cuplu din rândul celebrităţilor nu este nici pe departe Angelina şi Brad Pitt. Oamenii, vedetele şi presa, probabil că l-au invidiat mai mult pe Brad Pitt pentru…
… prietenia pe care o are cu George Clooney, decât pentru relaţia cu frumoasa actriţă. Dar cine nu ar fi invidios pe o aşa prietenie care pare să reziste chiar mai mult decât o căsnicie?

Doi bărbaţi carismatici şi frumoşi, Brad Pitt şi George Clooney formează unul dintre cele mai stabile „cupluri” printre celebrităţi.

Prietenia strânsă care îi leagă de ceva vreme s-a sudat şi mai mult în 2001, în timpul filmărilor pentru producţia de succes „Ocean’s Eleven”. De asemenea, şi Matt Damon joacă în acelaşi film, dar se pare că acesta nu s-a dovedit a fi compatibil cu cei doi. Dar ce i-a atras pe Brad şi Clooney într-o relaţie atât de solidă şi devotată?

Apropiaţii celor doi spun că aceştia sunt doi copii mari care şi-au păstrat spiritul juvenil, aşa că le place să glumească reciproc, ceea ce face ca relaţia lor să fie distractivă şi deloc monotonă. Poate că prietenul său Brad Pitt îl va convinge şi pe amicul său burlac să lase copilăriile şi să joace şi rolul de tată.

Nu în ultimul rând, cei doi se înţeleg perfect şi când lucrează împreună, multe dintre filmele în care au jucat urcând rapid în topul box-office-urilor doar pentru că interpretau amândoi.  

Filmul „Burn after reading”, de exemplu, regizat de fraţii Coen, a fost realizat mai degrabă din dorinţa de a-i aduce pe cei doi pe acelaşi platou de filmare, iar rolurile pe care le interpretează au fost scrise special pentru ei.

Una dintre cele mai longevive prietenii este cea dintre Matt Damon şi Ben Affleck, despre care presa a spus că reprezintă un „cuplu” model printre celebrităţile de la Hollywood.

Prieteni buni încă din copilărie, dar şi actori la fel de buni, aceştia au câştigat împreună un Oscar şi un Glob de Aur în 1998, pentru scenariul filmului „Good Will Hunting”.

Dar, cu toate că prietenia lor este privită admirativ de presa obişnuită mai mult cu scandaluri decât amiciţii între celebrităţi, cei doi nu au fost scutiţi nici de glume sau speculaţii care insinuau o relaţie mai profundă între ei.

Şi într-adevăr, între cei doi actori este ceva mai mult decât o simplă amiciţie. Potrivit Societăţii Genealogice New England, Ben Affleck şi Matt Damon sunt veri de gradul 10. Cei doi sunt descendenţii lui William Knowlton Jr., un zidar englez stabilit în oraşul american Ipswich, în 1630.

Jay-Z şi Tyran Smith, cunoscut ca „Ty Ty”, se ajută ca fraţii, drept pentru care şi ei pot fi consideraţi un model de prieteni. În cazul celor doi artişti însă, presa a scris că prietenia lor se bazează mai mult pe colaboarea lor muzicală, iar că Ty Ty a reuşit să se remarce doar cu ajutorul lui Jay.

Ce-i drept, popularitatea lui nu se compară cu cea a lui Jay-Z, dar Tyran reprezintă succesul din spatele artistului. Jay-Z a strălucit, muzical vorbind, datorită prietenului său, prin hituri celebre ca „Empire State of Mind” şi „Dead Presidents II”.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton