Prietena ta s-a îndrăgostit

De Corina Buhagiar pe 27 noiembrie 2009

Ţie, ca amică şi confidentă ce-i eşti, ţi se cere o părere. Ce să-i spui, cel mai potrivit, în funcţie de zodia ei.

Berbecul: Inutil s-o temperezi sau s-o sfătuieşti s-o ia mai uşor. Nici n-o să te audă! Cel mai bine îi reamiteşti că EL trebuie să sune primul, şi nu ea.

Taur: Întreb-o ce caliţăţi îi plac la el, altele decât contul din bancă sau marca maşinii. Nu c-ar fi materialistă, dar pentru ea acestea sunt importante, uneori în detrimentul romatismului.

Gemeni: Discuţia pe tema asta se poate lungi până dimineaţa. Dacă te-a sunat, pune-ţi handsfree-ul şi apucă-te de treabă prin casă. O să dureze!

Rac: Felicit-o şi ascult-o ciripind ca o vrăbiuţă fericită. Vei avea mai târziu ocazia să-i reaminteşti că nu trebuie să fie agăţătoare şi să-şi păstreze o independenţă cât de cât.

Leu: Noul ei iubit este cel mai strălucitor, cel mai cuceritor şi în general cel mai perfect bărbat de pe planetă. Dacă o iubeşti, aminteşt-i că numai Dumnezeu e perfect. Să nu fie dezamăgită când o să înceapă să-i vadă şi defectele.

Fecioară:
Nu te lungi cu vorba, doar ia-o de mână până la cel mai apropiat magazin şi convinge-o să-şi cumpere nişte desuuri sexy, singură n-ar face-o.

Balanţă:
Înfrângeţi tendinţa de a-i spune „Iar??…” Mai bine bucură-te împreună cu ea şi dă-i voie să-ţi povestească toate amănuntele picante.

Scorpion: N-o să-ţi spună nimic până nu e sigură, până nu fac dragoste sau până nu-i cunoaşte tot trecutul şi ştie că tu nu te găseşti în el.

Săgetător: O prietenă Săgetător e cea mai simpatică atunci când povesteşte întâmplarea absolut neverosimilă în urma căreia s-a cuplat cu noul iubit. Enjoy!

Capricorn:
O să-ţi vină să-i spui „In sfârşit!!” sau „Era şi timpul!”, dar nu o face. Mai bine încurajeaz-o şi combate-i  tendinţele pesimiste gen „Poate n-o să iasă nimic… Dacă nu mă place…?” etc.

Vărsător: Interesant, dar Vărsătoarele nu prea fac confidenţe de genul acesta. Dacă îţi spune, înseamă că e ceva important sau eşti, cu adevărat, cea mai bună prietenă a ei.

Peşti: Femeia Peşti e atât de îndrăgostită de obicei încât tu, ca prietenă a ei, e important să-ţi păstrezi capul limpede pentru ea, ca să puteţi ţine o evidenţă.

Foto:Shutterstock

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani