Prietena ta s-a îndrăgostit

Ţie, ca amică şi confidentă ce-i eşti, ţi se cere o părere. Ce să-i spui, cel mai potrivit, în funcţie de zodia ei.

Berbecul: Inutil s-o temperezi sau s-o sfătuieşti s-o ia mai uşor. Nici n-o să te audă! Cel mai bine îi reamiteşti că EL trebuie să sune primul, şi nu ea.

Taur: Întreb-o ce caliţăţi îi plac la el, altele decât contul din bancă sau marca maşinii. Nu c-ar fi materialistă, dar pentru ea acestea sunt importante, uneori în detrimentul romatismului.

Gemeni: Discuţia pe tema asta se poate lungi până dimineaţa. Dacă te-a sunat, pune-ţi handsfree-ul şi apucă-te de treabă prin casă. O să dureze!

Rac: Felicit-o şi ascult-o ciripind ca o vrăbiuţă fericită. Vei avea mai târziu ocazia să-i reaminteşti că nu trebuie să fie agăţătoare şi să-şi păstreze o independenţă cât de cât.

Leu: Noul ei iubit este cel mai strălucitor, cel mai cuceritor şi în general cel mai perfect bărbat de pe planetă. Dacă o iubeşti, aminteşt-i că numai Dumnezeu e perfect. Să nu fie dezamăgită când o să înceapă să-i vadă şi defectele.

Fecioară:
Nu te lungi cu vorba, doar ia-o de mână până la cel mai apropiat magazin şi convinge-o să-şi cumpere nişte desuuri sexy, singură n-ar face-o.

Balanţă:
Înfrângeţi tendinţa de a-i spune “Iar??…” Mai bine bucură-te împreună cu ea şi dă-i voie să-ţi povestească toate amănuntele picante.

Scorpion: N-o să-ţi spună nimic până nu e sigură, până nu fac dragoste sau până nu-i cunoaşte tot trecutul şi ştie că tu nu te găseşti în el.

Săgetător: O prietenă Săgetător e cea mai simpatică atunci când povesteşte întâmplarea absolut neverosimilă în urma căreia s-a cuplat cu noul iubit. Enjoy!

Capricorn:
O să-ţi vină să-i spui “In sfârşit!!” sau “Era şi timpul!”, dar nu o face. Mai bine încurajeaz-o şi combate-i  tendinţele pesimiste gen “Poate n-o să iasă nimic… Dacă nu mă place…?” etc.

Vărsător: Interesant, dar Vărsătoarele nu prea fac confidenţe de genul acesta. Dacă îţi spune, înseamă că e ceva important sau eşti, cu adevărat, cea mai bună prietenă a ei.

Peşti: Femeia Peşti e atât de îndrăgostită de obicei încât tu, ca prietenă a ei, e important să-ţi păstrezi capul limpede pentru ea, ca să puteţi ţine o evidenţă.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: