4 filme de văzut în weekend la cinema

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă săptămână trecută hoţul de informaţii şi ucenicul vrăjitor şi-au disputat supremaţia în box-office-ul românesc, weekend-ul acesta se anunţă cel puţin la fel „bătăios”.
Cu arte marţiale, confruntări sângeroase şi urmăriri ca-n filme, noile premiere vor antrena în cinematografele româneşti aproape 70.000 de cinefili.

1. „Ultimul războinic al aerului”

„The Last Airbender” s-a numărat pe lista celor mai aşteptate producţii în America, însă a cam dezamăgit publicul.

Inspirat din desenul animat japonez cu acelaşi nume, producătorii sperau să dea lovitura cu efectele speciale, pentru că filmul, spun criticii, prezintă un fir epic banal şi o intrigă slab construită.Şi, din păcate pentru Night Shyamalan, regizorul filmului, doar efectele speciale sunt impresionante. Filmul a primit decât puţin peste nota 4, faţă de 9,3, nota acordată seriei animate.

2. „Salt

Fantezia americanilor pentru spionaj a mai ţesut o poveste cu spioni ruşi, operaţiuni CIA şi misiuni speciale. Nici Angelina Jolie nu poate spune că nu o pasionează genul ăsta de filme. De fapt, cine ar fi mai potrivită într-o „misiune imposibilă” decât Angelina, dacă Tom Cruise ar refuza rolul?

Iniţial, producătorii s-au gândit la un rol principal masculin şi i-a fost propus lui Tom Cruise, care l-a refuzat sub pretextul că este aproape identic cu cel interpretat de el în „Mission: Impossible”.

Salt este ofiţer operativ al CIA şi bănuită că ar fi spion rus. Culmea ironiei este că odată cu încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, apar şi secretele din spatele identităţii ei.Află din pagina următoare ce alte premiere rulează în acest weekend.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"