Poze: Cele mai scandaloase săruturi de la Hollywood

Sandra Bullock are o slăbiciune clară pentru femei. Ea s-a sărutat pe scenă atât cu Scarlett Johansson, cât şi cu Meryl Streep. Iată şi alte săruturi scandaloase de la Hollywood.

Stephanie Seymour se sărută şi îmbrăţişează pe plajă cu fiul ei

Model si actriță, Stephanie Seymour a devenit cunoscută în toată lumea după ce au apărut imaginile în care se sărută pe plajă cu unul dintre băieții ei. Evident, mulți au considerat că este deplasat, iar gestul a fost comentat intens în presă. Însă pentru cei doi, nu este nimi deosebit. Stephanie a explicat că are o relație apropiată cu fii săi.

Și băiatul a dat explicații pe contul lui de pe o rețea socială. El a zis că nu i se pare un gest deplasat pentru că nu îi plac femeile. ”Aș vrea să spun că pozele au fost scoase din context și nu îmi plac speculațiile care se fac legat de relația mea cu mama. Mama mea este apropiată de mine și de frații mei. Adesea ne îmbrățișează și ne sărută într-un mod intim, așa cum fac toate mamele. Nu avem nimic de ascuns și aș vrea să menționez că sunt gay. La vârsta mea, eu și mama suntem ca doi prieteni”, a spus tânărul.

Tot un sărut incestuos între Angelina Jolie şi fratele ei


Sărut între tată şi fiu – Kirk şi Michael Douglas.

Sărut scârbos între Amber Rose şi soţul ei.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: