Poze: Uite ce frumoasă e fetiţa Elenei Băsescu!

De Unica.ro pe 03 septembrie 2013

Elena Băsescu a dat publicităţii a doua poză cu fetiţa ei şi a anunţat ce nume va purta micuţa. Nu-i aşa că e foarte frumoasă?
Elena Băsescu a publicat pe Facebook a doua poză cu fetiţa ei, după ce prima a apărut la scurt timp de la naştere pe pagina fericitului bunic, Traian Băsescu.
În această a doua imagine micuţa apare în braţele tatălui ei, Bogdan Ionescu. Îmbrăcată într-un body roz cu buline albe şi şosete asortate, fetiţa e foarte frumoasă.
Se pare că numele ei nu va fi Sofia Raisa, cum s-a speculat până acum, ci Sofia Anais, nume alese de ambii părinţi. „Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan„, a scris Elena Băsescu pe pagina de Facebook.
Numele complet al „primei nepoate” este Sofia Anais Băsescu-Ionescu.
Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă”, a mai declarat proaspăta mămică.
Ea le-a mulţumit şi fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi urări de bine.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi