Paula Chirilă a devenit mămică!

Weekendul trecut, Paula Chirilă de la “Divertis -Land of Jokes” (Pro Tv) a devenit mămică! Paula a adus-o pe lume, la Cluj, pe micuţa Carla Sofia, printr-o operaţie de cezariană. “Am fost extrem de fericită când am văzut-o pentru prima oară, imediat ce a venit pe lume. Are 3,900 kilograme, 56 de centimetri şi a primit din partea medicilor nota 10”, povesteşte fericita mămică.

“Era atât de simpatică şi grăsuţă şi cuminte, că mi-au dat lacrimile de bucurie”, a mai spus Paula. La rândul lui, tăticul Marius Aciu a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil: “El a fost alături de mine în toată această perioadă, în timpul operaţiei a aşteptat cuminte, după care ne-a putut vedea pe amândouă. Este foarte fericit! E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi amândoi de Crăciun”, povesteşte Paula.

Actriţa din Divertis a mai spus că se va întoarce în Bucureşti abia la începutul lunii februarie şi o va aduce aici şi pe micuţa Carla Sofia.

“Vom sta la Cluj cam încă o lună, după care ne mutăm înapoi în Bucureşti. Eu şi soţul meu vom reîncepe filmările pentru “Divertis – Land of Jokes”, aşa că va veni aici cu noi şi mama mea, care ne va ajuta să ne creştem fetiţa”, a încheiat bucuroasă mămica Paula Chirilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: