Paula Chirilă a devenit mămică!

Weekendul trecut, Paula Chirilă de la “Divertis -Land of Jokes” (Pro Tv) a devenit mămică! Paula a adus-o pe lume, la Cluj, pe micuţa Carla Sofia, printr-o operaţie de cezariană. “Am fost extrem de fericită când am văzut-o pentru prima oară, imediat ce a venit pe lume. Are 3,900 kilograme, 56 de centimetri şi a primit din partea medicilor nota 10”, povesteşte fericita mămică.

“Era atât de simpatică şi grăsuţă şi cuminte, că mi-au dat lacrimile de bucurie”, a mai spus Paula. La rândul lui, tăticul Marius Aciu a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil: “El a fost alături de mine în toată această perioadă, în timpul operaţiei a aşteptat cuminte, după care ne-a putut vedea pe amândouă. Este foarte fericit! E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi amândoi de Crăciun”, povesteşte Paula.

Actriţa din Divertis a mai spus că se va întoarce în Bucureşti abia la începutul lunii februarie şi o va aduce aici şi pe micuţa Carla Sofia.

“Vom sta la Cluj cam încă o lună, după care ne mutăm înapoi în Bucureşti. Eu şi soţul meu vom reîncepe filmările pentru “Divertis – Land of Jokes”, aşa că va veni aici cu noi şi mama mea, care ne va ajuta să ne creştem fetiţa”, a încheiat bucuroasă mămica Paula Chirilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: