Cum se descurcă în pat fiecare zodie

De Corina Buhagiar pe 11 august 2010

Unii bărbaţi sunt mai pricepuţi în pat decât alţii. Este vorba de experienţa, empatia cu femeia iubită, dar şi influenţa zodiei în care e născut.

Berbec: Care pat? El e gata de acţiune din maşină, din lift sau cel târziu de pe holul casei, altfel nu se cheamă că e Berbec. Poate, vrea, şi nu se satură cu una, cu două. Poate de la trei în sus…

Taur: Când vine vorba de amor, Taurul este artist. Venus l-a înzestrat cu toată senzualitatea şi pasiunea. Nu se grăbeşte, fiindcă el poate s-o ţină aşa toată noaptea. Dacă sexul ar fi atletism, el e campion la maraton.

Gemeni: Cu el sexul începe cu mult înainte de penetrarea propriu-zisă. Te „face” din vorbe şi îţi încinge imaginaţia cu şoapte fierbinţi când e încă în trafic. În pat e volatil şi adaptabil. Când rafinamente prelungite, când scurt şi intens.

Rac: Un Rac adevărat va ştii întotdeauna care sunt punctele sensibile ale unei femei, ca şi cum ar fi ale lui însuşi. Ca orice semn de Apă se naşte cu erotismul în sânge, chiar dacă îi plac mai mult poziţiile clasice decât cele exotice.

Leu: Face spectacol inclusiv în pat, aşa că te poţi aştepta la regaluri amoroase în care el îţi dăruieşte toată ardoarea şi pasiunea de care e capabil. E convins că e cel mai bun la pat şi din fericire, de cele mai multe ori chiar e.

Fecioară: Poate avea reţineri în a-şi manifesta sentimentele, inclusiv pe cele erotice. Vrea să aleagă el circumstanţele, condiţiile sau cearceafurile în care se consumă amorul vostru. Altfel, e foarte atent şi drăgăstos.

Balanţă: Dacă e un reprezentant tipic al zodiei, se numără printre amanţii ideali. Chiar dacă n-are vitalitatea amoroasă a altora, se pricepe la o mulţime de trucuri şi are o înţelegere a erotismului feminin care altora le lipseşte.

Scorpion: Dacă Taurul este un artist de cursă lungă, atunci Scorpionul este un magician al sexului. Este cel mai înzestrat, astrologic vorbind, pentru a face sex oricând, oricum şi în orice condiţii.

Săgetător: Are un aer măreţ şi grandios, chiar şi în pat, care te face să te simţi norocoasă că împărţiţi acelaşi aşterut. Îi place exprimarea liberă şi spontană a erosului şi se aşteaptă ca şi tu să faci la fel.

Capricorn:
Principala lui calitate este că învaţă şi e conştiincios. Aşa că dacă are experienţă cu femeile, ştie exact ce trebuie să facă, chiar dacă nu prea spontan. Odată ce se relaxează poate să facă în pat adevărate minuni…

Vărsător: Îi place să experimenteze şi vei constata că poate să se detaşeze de simţuri ca şi cum n-ar fi vorba de el, ci de altcineva acolo. Vrea să încerce lucruri noi, chiar neobişnuite şi se plictiseşte repede de un acelaşi cadru sau tipic.

Peşti: Ca amanţi pricepuţi ce sunt, Peştii au în sânge amorul, fără să fie nevoie să îi înveţe cineva. Sexul are pentru ei inclusiv o dimensiune mistică, de unire totală şi experienţă a iubirii sublime.
    

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"