Părerea lui: cine vrea să fie blondă şi să aibă jeep?

De Unica.ro, pe

Oricât de reţinut ai vrea să fii în privinţa femeilor de doi metri lungime (inclusiv picioarele) care conduc maşini de două tone în greutate, n-ai cum să…
… nu te lansezi în judecăţi de valoare.

Ajungi fără să vrei la semafor, chiar lângă portiera cât o poartă maramureşeană a unui jeepan, te uiţi în sus şi o vezi pe ea cum se machiază în oglindă, cum îşi ascunde moaca delicată sub ochelari de soare când afară e un cer plumburiu care l-ar fi făcut gelos şi pe Bacovia şi iar te întrebi: de unde are, nene, asta bani să cumpere două tone de tablă de lux cu care să se ducă de la coafor la fitness şi de la manichiuristă la maseuză?

Şi n-ai cum să-ţi răspunzi altfel decât că există un bărbat puternic care, odată cu succesul financiar firesc unui om care ştie ce vrea pe lumea asta, şi-a tras un kit de lux format din vilă, piscină, câteva jeepane şi o blondă cu picioare lungi care vorbeşte puţin şi are grijă ca trupul ei să atragă privirile altor masculi alfa din economia privată şi, bineînţeles, să-i ofere sponsorului ei, în leasing, pofte şi satisfacţii trupeşti şi sociale.

Problema cu aceste manechine ratate, care taie benzi într-o veselie, nu semnalizează, nu aprind farurile noaptea, parchează fix în buza coaforului sau a cafenelei este că, suindu-şi funduleţul în jepp, ele se omologhează pe ele însele ca femei de succes.

Şi pe undeva chiar sunt. Doar că succesul acela nu li se datorează lor, ci norocului pur de a beneficia de un fond genetic care să le ofere un aspect fizic plăcut. Mai pe romîneşte să fie dorite. Doar orice femeie vrea să fie dorită, remarcată, atrăgătoare. Ba chiar, din sondajele ad-hoc pe care le fac când vorbesc cu gagici despre maşini, vor să aibă jeep.

Puţine vor berline fiabile. Motivele pe care le înşiră atunci când aud de maşinile de peste două tone este că sunt sigure, că sunt confortabile, încăpătoare. În realitate, femeia româncă blondă şi cu aspect de cocostârc vopsit vrea jeep la fel cum îl vrea şi bărbatul mioritic cu burtică şi lănţuc aurit la gâtlej: ca pe o maşină de status, cu care să se dea mare şi să atragă atenţia pe carosabil.

Am văzut că, mai nou, jeep-ul de femeie blondă şi întreţinută a ajuns să fie tunat cu gene la faruri: nişte firicele de plastic negru, care imită greţos genele date abundent cu mascara, fac ca farurile unui monstru rutier să pară ochii unei fătuci ieşite din budoar. Poate îi vine vreunui producător ideea să facă şi-o mască de radiator în formă de buze rujate. Astfel vor putea şi blondele cu jeepan să meargă la service ca la salonul de frumuseţe.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!