Asociaţia Bărbaţilor Abuzaţi de Shopping

De Alin Ionescu, pe

Poate că, în iureşul cu care se perindă prin magazinele de haine şi accesorii, femeile n-au observat că pentru bărbatul pe care îl târăsc după ele, aşa cum târăsc…
copiii căţeii pe care-i scot în faţa blocului să facă pipilică, alergatul printre stative cu fustiţe şi rafturi cu bluziţe e cea mai cruntă corvoadă.

Dar să nu ne blocăm în haine fiindcă ideea poate fi extinsă lejer şi la buticurile de pantofi, şi la magazinele de poşete, ba chiar şi la raioanele de creme, smacuri, ojuţe şi rujuleţe.

„Un maraton al cumpărăturilor este pentru noi mai obositor decât un dus-întors pe Himalaya fără aparat de respirat”

Dragelor, cu tot respectul şi cu toată dragostea, acest univers al estetismului rochiţo-fustesc ne este străin şi, dacă ar fi să îndrăznim să ne organizăm vreodată într-o asociaţie a bărbaţilor abuzaţi de shopping, ei bine da, un maraton al cumpărăturilor este pentru noi mai obositor decât un dus-întors pe Himalaya fără aparat de respirat.

Nu de alta, dar măcar acolo mai vezi un peisaj, mai pălăvrăgeşti cu un şerpaş despre memorabilul meci de fotbal al Nepalului contra echipei Insulelor Feroe.

Şi parcă nu v-ar fi de-ajuns că mergem pe lângă voi, ca nişte animale de povară, cu spinârile încovoiate de pungi şi punguţe, că ne împingem cu alţi nefericiţi pe scările rulante, bălângănindu-ne traistele de hârtie cu nume de firme şi transpirând mai rău decât Cotabiţă în concert din pricina alternanţei vară-iarnă sau iarnă-vară, care se crează între microclimatul de Mall şi cel de stepă valahă.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!