(P) Vrei să te simți tânără și plină de energie? Oferă-i corpului tău un imbold

De Unica.ro pe 12 septembrie 2018
O dată cu trecerea anilor corpul nostru își pierde, încet, încet, capacitatea de a se apăra împotriva stresului oxidativ, iar celulele noastre încep să acumuleze reziduuri. Drept urmare, ne pierdem vigoarea fizică și acuitatea mentală, iar de aici apar tot felul de efecte secundare neplăcute, precum pierderea dorinței sexuale.

Dacă te simți lipsită de vitalitate, înseamnă că organismul tău și-a pierdut capacitatea de a folosi în mod eficient energia. Din fericire, există o soluție foarte simplă și la îndemâna tuturor.

Cu un amestec deosebit de ingrediente cheie, Rde la Nu Skin, se adresează femeilor și bărbaților peste 18 ani care se simt obosiți, lipsiți de echilibru, lenți sau incapabili să se implice deplin într-o viață activă.

(P) Vrei să te simți tânără și plină de energie? Oferă-i corpului tău un imbold

Ce este Rde la Nu Skin

Acest supliment alimentar combină capsule care se iau ziua și capsule care se iau seara pentru a-ți oferi tot ce ceea organismul tău are nevoie ca să lupte împotriva stresului oxidativ. RDay și RNight conțin ingrediente bazate pe o știință revoluționară care, combinate, te ajută să te simți revigorată și plină de energie.

Ce conține R2

RDay conține Cordyceps sinensis, rodie și Panax gingseng care acționează pe trei căi diferite:

  • Îmbunătățesc performanța fizică
  • Ajută la menținerea capacităților fizice și mentale
  • Ajută la menținerea unei vieți sexuale active

Luat dimineața, RDay te ajută să te simți revigorată și să începi o nouă zi în forță.

RNight conține seleniu care, împreună cu anumiți aminoacizi, contribuie la secreția de Glutation peroxidaza, o enzimă esențială în procesul de detoxifiere celulară. În plus, RNight mai conține extract din semințe de struguri, extract din fruct de portocală roșie și extract din semințe de broccoli.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton