(P) Ultima săptămână de concurs – Ivatherm: Your Travel Fellow. Câștigă un tote bag cu produse de vacanță!

Ivatherm, brandul românesc ce produce în Franța dermato-cosmetice folosind apa termală Herculane, lansează o provocare pentru fanii paginii de Facebook din România. 

“Ivatherm: Your Travel Fellow” este numele concursului ce se desfășoară în perioada 4 iulie – 1 august și invită fanii să pozeze momentele care-i trimit cu gândul la vacanță, alături de o scurtă descriere. În fiecare săptâmână, timp de o lună, reprezentanții Ivatherm vor alege 10 câștigători ai unui tote bag (plasă de pânză) cu o ilustrație de vacanță, în care se vor găsi: Apa termală Herculane, noile Servețele demachiante, Loțiunea micelară pentru ten sensibil și un produs solar din gama Sunlight.

cadou ivatherm

În comunicarea concursului se folosesc o serie de ilustrații și animații ce reprezintă două locuri de suflet ale companiei. Primul este Parisul luminat de soare, în țara unde sunt produse dermatocosmeticele Ivatherm. Cel de-al doilea loc este stațiunea Băile Herculane, locul un Elisabeta de Wittelsbach (printesa Sissi) își petrecea vacanțele de vară acum 150 de ani. De aici, astăzi, Ivatherm aduce apa termală Herculane, optim mineralizată și ferită de poluare, regăsită în majoriatea produselor.

Regulamentul concursului

Săptămânal, reprezentanții Ivatherm vor alege 10 poze câștigătoare postate până în fiecare zi de luni 23:59 din perioada campaniei (4 iulie – 1 august 2017). Fiecare participant poate participa o singură dată la concurs pe toată durata campaniei. Premiile sunt anunțate în fiecare zi de luni și livrate în cel mai scurt timp. Întreg regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook a companiei.

Despre premiul oferit

Tote bag-ul Ivatherm este o plasă de pânză chic, imprimată cu una dintre ilustrațiile campaniei. Produsele Ivatherm oferite și recomandate pentru vacanță sunt: Apa termală Herculane (varianta travel size, de 100 ml), Servețelele demachiante, Loțiunea micelară necesară curățării în profunzime și un produs de protecție solară Sunlight lapte protector SPF 25.

 

 

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: