(P) Trendul verii – nunta rustică

De Unica.ro pe 13 august 2015
O nuntă rustică înseamnă mai mult decât o petrecere în aer liber. Detaliile din lemn, paie, sfoară sau iuta ar trebui să fie nelipsite din decorul acestei nunți. O nuntă rustică nu înseamnă o nuntă la țară, organizată în curte și presărată de tot felul de tradiții ale zonei.

Detaliile rustice se pot regăsi în invitații care pot fi realizate din cartoane reciclate sau hârtie manuală, legată cu sfoară în culoarea lemnului. Albul ivory, cremul, ocrul și nuanțe de brun sunt potrivite pentru cromatica detaliilor rustice.

breslo accesorii nunta

Happy.Living.Creation 75 lei

AcreaDesign 250 lei

fimomimo 1.5 lei

Bastion 85 lei

fimomimo 7 lei

Pentru un buchet rustic de mireasă se pot folosi flori albe: trandafiri, lăcrămioare, crizanteme

Acestora li se pot adăuga și alte elemente rustice, iută, flori în culoarea lemnului, conuri de brad, sfoară de cânepă. De asemenea se poate opta și pentru buchete artificiale, din flori de hârtie, nasturi, etc. Decorațiunile trebuie să fie de nelipsit în cadrul unei nunți rustice. Acestea sunt realizate de obicei din lemn și sunt pictate manual, lăsate natur sau decorate cu tehnica șervețel.

breslo accesorii nunta

Boutiquedubonheur 245 lei

dreamsfactory 245 lei

LeCoseAnimate 50 lei

vivace.atelier 170 lei

ramoniadeco 125 lei

dreamsfactory 45 lei

Pentru o nuntă rustică cele mai potrivite decorațiuni sunt home-made, astfel ele vor fi bineînțeles personalizate exact pentru nunta voastră.

Puteți alege din diversitatea de creatori Breslo pentru a realiza aceste obiecte. De asemenea aveți posibilitatea de a alege designeri locali astfel să vă implicați chiar voi în procesul de creație. Puteți realiza pe lângă obiecte de lemn, decorațiuni de sticlă, borcane, coșuri de nuiele pentru flori, sau obiecte din orice alte materiale rustice aveți în minte.

breslo accesorii nunta

dreamsfactory 49 lei

Nunny.sDiary 50 lei

Boutiquedubonheur 95 lei

vivace.atelier 170 lei

HandMadeConceptbyAndreea 72 lei

LeCoseAnimate 10 lei

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton