(P) Trei tipuri de machiaj pentru întâlnirea de Valentine’s Day

De Unica.ro pe 09 februarie 2018

Valentine’s Day e un prilej bun să ne bucurăm alături de iubitul sau de soțul nostru de iubirea ce ne leagă. Putem face asta în fiecare zi, desigur, dar nu e nimic rău în a ne sărbători iubirea o dată pe an într-o formă mai vizibilă. Fie că alegeți să petreceți la o cină romantică în oraș, fie că ieșiți la un film, ți-am ales trei stiluri de machiaj în tendințe care se potrivesc de minune cu o asemenea ocazie.

Machiajul Nude

Alege-l dacă ești genul care preferă minimalismul. Îl construiești din trei mișcări cu fondul de ten Advanced Liquid Finish de la Nu Skin, cu SPF 15 și acoperire mată, care ascunde micile imperfecțiuni și dă o alură sănătoasă pielii. Definește-ți lookul cu un strop de blush – perlele bronzante Nu Skin sunt perfecte pentru asta. Vor contribui cu luminozitate și strălucire pe chipul tău. Încheie cu Nu Colour Countring Lip Gloss Tender Beige, pentru o nuanțare discretă a buzelor, și ești gata.

Focus pe buze

În acest machiaj, buzele sunt în centrul atenției. Construiește baza machiajului cu ajutorul fondului de ten Advanced Liquid Finish de la Nu Skin, apoi conturează obrajii cu ajutorul fardului Lightshine Blush Duo. E disponibil în trei variante, în funcție de tipul tău de piele: pentru subtonuri deschise și roz, pentru subtonuri deschise și galbene și pentru cele medii și măslinii. Astfel, vei găsi combinația perfectă de pigmenți care se potrivește cu nuanța pielii tale. În plus, fardul de obraji de la Nu Skin are o textură ușoară și mătăsoasă, nu încarcă și oferă un finisaj natural.

Ne concentrăm apoi pe buze, vedetele acestui machiaj. În oferta Nu Skin vei găsi un ruj perfect, ce-ți oferă culoare intensă și rezistență. Rujul Nu Colour Replenishing oferă volum buzelor, o culoare bogată și protecție de lungă durată. Nuanța de vișiniu-închis, cum este cea numită Berry Glaze, va oferi un efect dramatic lookului tău.

Ochii, oglinda sufletului

Dacă preferi, în schimb, să îți accentuezi ochii, folosește mascara Nu Colour Curling Mascara de la Nu Skin. Are o periuță ușor curbată, construită special pentru a separa genele și pentru a le curba, fără să le lipească. Mai mult, pigmentul negru intens îți va sublinia privirea întreaga seară.

(P) Trei tipuri de machiaj pentru întâlnirea de Valentine’s Day

Verifică ofertele pe care Nu Skin ți le-a pregătit special pentru Valentine’s Day la gama de machiaj Nu Colour. Bucură-te de produsele create de compania care a câștigat locul 1 pentru performanța economică în România în 2016. La noi, compania este prezentă de 11 ani, dar are o tradiție în Europa ce se întinde pe 33 de ani. Așadar, te vei bucura de expertiza companiei cu fiecare produs pe care-l folosești pentru îngrijirea pielii și pentru machiaj.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional