(P) Tratament antiaging Dr. Kleanthous

De Unica.ro pe 24 august 2017
Tratamentul antiaging noninvaziv de la Dr. Kleanthous este aliatul multor femei din întreaga lume în eliminarea și prevenția ridurilor. Skintone - Sono Beauty Lifting este tratamentul antiaging care acționează ca o cură profundă de întinerire pentru față, gât, decolteu și mâini.

Acest tratament antiaging se bazează pe cercetările Dr. Kleanthous care a aplicat și în domeniul esteticii utilizarea moleculelor de suport celular, recunoscute pentru efectele revoluționare asupra regenerării pielii. Aceste molecule de suport celular se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre până in jurul vârstei  de 25 de ani însă odată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade și la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o creştere echilibrată a lor. Principiul Dr. Kleanthous, care stă la baza tratamentului antiaging Sono Beauty Lifting se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu molecule de suport celular aduse pe piele prin tratamente antirid specifice.

Pe lângă moleculele de suport celular, în compoziția tratamentului antiaging Sono Beauty Lifting se află: caolin (substanţa de bază a porţelanului), extract de porumb (vitamina E), calciu, acid hialuronic, minerale, activator antiaging, fitohormoni, extras de chihlimbar, vitamina A.

Pentru a ajuta pielea să absoarbă o cantitate cât mai mare din ingredienții activi ai acestui tratament antiaging, sporind practic eficiența procedurii, produsul este aplicat cu ajutorul unui dispozitiv unic, cu ultrasunete, creat tot de către Dr. Kleanthous.

Tratamentul antiaging Skintone Sono Beauty Lifting activează sistemul limfatic, detoxifică ţesuturile, optimizează circulaţia sangvină, sprijină metabolismul, activează celulele care produc colagenul şi elastina. Efectele Sono Beauty Lifting sunt vizibile imediat: tenul strălucește iar efectul de piele netedă este instantaneu Rezultatele se îmbunătăţesc după fiecare şedinţă şi se intensifică şi în urmatoarele luni. Ridurile sunt atenuate, contururile feței definite iar culoarea tenului, mai luminoasă riduri atenuate.

Prin stimularea producției de colagen și elastină, ridurile sunt umplute din interior iar expresiile feței rămân naturale pentru un efect anti-aging vizibil şi de durată. De asemenea, bărbia dublă se reduce și gâtul devine tonifiat, cu aspect tânăr, iar pielea decolteului este netezită.

Tratamentul antiaging Sono Beauty Lifting este dedicat persoanelor cu pielea lipsită de strălucire și vitalitate dar și celor care se confruntă cu pete pigmentare și colorație neuniformă

Tratamentul conţine  6 şedinţe efectuate în  3 saptămâni, câte 2 tratamente cu durata de 1 oră, pe săptămână. Efectele acestui tratament durează până la 12 luni după ultima ședință, iar apoi fiind necesare tratamente de întreţinere.

Acest tratament antiaging este disponibil si la centrul spa bucuresti THAIco SPA şi este recomandat atât doamnelor, cât şi domnilor din categoria 30+ și demonstrează că timpul chiar poate fi oprit atunci când vine vorba despre tenul nostru.

Mai multe detalii pe www.kleanthous.ro

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"