(P) Tenul fără imperfecțiuni, un must have în acest sezon

De Unica.ro pe 13 aprilie 2018
La început de sezon cald, facem tot ce putem pentru a ne revitaliza tenul. După o iarnă destul de lungă, în care pielea noastră a fost agresată de temperaturi scăzute și vânt, acum e important să ne hidratăm tenul și să-i oferim tot răsfățul de care are nevoie pentru a arăta impecabil!

Primăvara aceasta se poartă tenul cât mai proaspăt, cât mai strălucitor, cât mai sănătos!

Descoperă Double Wear Stay-in-Place, fondul de ten care nu încarcă pielea, dar camuflează cu succes toate imperfecțiunile

Fondul de ten Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder, se diferențiază de toate produsele pe care le-ai încercat până acum, pentru că acoperă perfect tenul, fără să-l încarce, și rezistă până la 24 de ore! Drept urmare, oricânt de ocupată ai fi, acum poți avea tenul impecabil la care ai visat dintotdeauna, fără grija machiajului care migrează sau curge. Dacă ai o viață activă și pleci dis de dimineață de acasă, iar noaptea te prinde la o petrecere, Double Wear Stay-in-Place va face față cu brio!

Estee Lauder

Cu o formulă specială, fără ulei, și cu 17 de nuanțe disponibile, Double Wear Stay-in-Place rezistă atât temperaturilor ridicate, cât și umidității. Pe scurt, orice s-ar întâmpla de-a lungul unei zile sau nopți, tenul tău va rămâne impecabil, fresh și strălucitor, iar tu vei uita de grija retușării machiajului!

Estee Lauder Stay In Place

Pentru un ten cu aspect natural timp de 24 de ore, primăvara aceasta încearcă Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder!

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel