(P) Ten impecabil de dimineața până seara? Da, acum se poate!

De Unica.ro pe
Când ai un stil de viață activ, nu prea ai timp să-ți retușezi machiajul. Dacă pleci de dimineața de acasă, și ajungi înapoi la căderea serii, e important să te poți baza pe niște produse de machiaj de calitate, care să nu încarce pielea, să nu migreze, să nu aibă nevoie de retușuri și mai ales... să reziste și să arate de parcă abia le-ai fi aplicat!

Credeai că nu există astfel de produse? Ei bine, te-ai înșelat! Noul fond de ten Double Wear Stay-in-place, de la Estée Lauder, acoperă perfect imperfecțiunile tenului, fără a încărca pielea, și rezistă 24 de ore! Datorită formulei sale speciale, produsul nu migrează, iar nuanța se păstrează impecabil pe ten, de dimineața până seara.

Cu o textură fluidă, foarte confortabilă, Estée Lauder Double Wear Stay-in-place vine în 17 nuanțe, astfel încât să se potrivească pe absolut orice tip de piele. Iar dacă niciuna dintre cele 17 nuanțe nu ți se potrivește perfect, atunci poți combina două sau mai multe nuanțe, pentru a obține culoarea ideală.

Estee Lauder fond de ten

Cu factor de protecție solară (SPF 10), Double Wear Stay-in-place mai are o calitate spectaculoasă – reglează și controlează producția de sebum a pielii. Nu-i așa că vrei deja să-l încerci?

De ce e important să alegi nuanța potrivită a fondului de ten

Oricât de bun ar fi un produs de make-up, în cazul acesta fondul de ten, dacă nu are nuanța potrivită, care să acopere perfect tenul, există riscul să apară acel efect de mască, pe care nicio femeie nu și-l dorește.

Pentru a veni în ajutorul tău, specialiștii Estée Lauder au creat iMatch, un dispozitiv care identifică cu precizie nuanța pielii tale și îți spune ce nuanță sau nuanțe de fond de ten trebuie să-ți cumperi.

iMatch de la Estee Lauder

În România, iMatch poate fi testat în magazinele partenere Estée Lauder – Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra. Magazinele pot fi găsite în aproape toate mall-urile din țară. Acolo vei găsi și beauty advisori care îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie, pentru a-ți găsi nuanța perfectă de fond de ten Double Wear. Prețul recomandat al fondului de ten este de 202 lei.

Gabriela Firea, operată de urgență

Gabriela Firea, operată de urgență