(P) Sweet Concept – atelier de cadouri și momente dulci

De Unica.ro pe 06 decembrie 2017
Luna decembrie vine cu aromă de sărbătoare, iar Sweet Concept devine atelierul tău de cadouri și momente dulci, pregătite cu dragoste, pentru a fi dăruite din suflet.

Pregătim delicii din ingrediente naturale de înaltă calitate și mereu proaspete – de la îndrăgiții cozonaci pufoși la macarons savuroși și turtă dulce cu decor de iarnă și desigur torturi delicioase cu arome surprinzătoare. Un mix savuros de cadouri și momente dulci pentru cei cărora vrei să le multumești pentru un nou an petrecut împreună.

sweet concept

Aromele fine și deosebite ale produselor sunt garantate de grija pentru ingredientele folosite: făină și ciocolată de calitate superioară, ouă și fructe proaspete și arome 100% naturale. Deliciile Sweet Concept sunt cadoul dulce care bucură pe oricine, de la mic la mare, toți savurăm magia sărbătorilor de iarnă.

sweet concept

Cozonacii preparați în atelierul Sweet Concept sunt din ingrediente naturale selectate cu grijă, poți alege varianta clasică de cozonac pufos sau cea gourmet – cozonaci însiropați cu arome fine și glazurați: cozonac cu ciocolată și nucă, însiropat cu cognac sau cozonac cu migdale, merișoare și portocale confiate, însiropat cu Cointreau. Un deliciu de neuitat!

sweet concept

Cutia cadou Sweet Box conține un mix de delicii premium – cozonac clasic sau însiropat & glazurat, 9 macarons savuroși cu arome diverse, 100 gr. trufe de ciocolată cu portocale și fistic și 3 bucăți de turtă dulce cu decor tematic. Un dulce mesaj de mulțumire!

sweet concept

Alege atelierul Sweet Concept pentru cadouri dulci pregătite cu dragoste, pentru a fi dăruite, din suflet!

Mai multe detalii pe www.sweetconcept.ro sau pe pagina oficială de facebook Sweet Concept.

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie