(P) Spune-ne cum ai grijă de tenul tău și câștigă o perie inteligentă de curățare facială!

De Unica.ro pe
Spune drept – ai grijă așa cum ar trebui de tenul tău sau mai ai de lucrat la acest capitol? Te invităm să afli răspunsul chiar acum, completând testul nostru “Ce tip de regină ești în îngrijirea tenului?”.

Dacă accepți provocarea, ai șansa de a câștiga dispozitivul FOREO LUNA play smart, singura perie inteligentă de curățare facială din lume!

Ce este LUNA play smart?

LUNA play smart este primul smart coach inteligent de frumusețe din lume care analizează nivelurile de hidratare ale pielii și redă imediat o rutină personalizată de curățare care este unică pentru nevoile pielii tale.

Cum poți avea propria ta perie inteligentă FOREO LUNA play smart?

Vezi ce tip de regină ești în îngrijirea tenului, rezolvând testul de AICI, completează formularul de la finalul testului cu datele tale personale, și oferă-ți acordul de prelucrare a datelor, fără de care nu te putem contacta pentru a-ți oferi premiul, iar la final ai șansa de a câștiga un dispozitiv FOREO LUNA play smart! E atât de simplu!

Nu uita să le spui și prietenelor tale! Prin tragere la sorți, oferim zilnic, până pe 14 octombrie, câte un dispozitiv FOREO LUNA play smart!

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"