(P) Intră în noul sezon cu un păr perfect!

Se apropie momentul în care punem la păstrare rochiile vaporoase, sandalele, coșurile de rafie și costumele de baie. Septembrie, un prilej mereu bun pentru a reînnoi garderoba, începe în forță cu seri și dimineți mai răcoroase.  

Intrăm în sweater season! Un motiv de bucurie pentru multe fashioniste, sezonul puloverelor ne inspiră nenumărate exerciții de styling. Și pentru că ne dorim un look perfect din cap până în picioare, nu putem trece cu vederea ideea că puloverul preferat de lâna îți lasă, de cele mai multe ori, părul vâlvoi.

Ce facem când ne trezim cu părul electrizat și încurcat?


#Scapadeincurcaturi
cu #Batiste Oil Mist! Noul produs este un ulei de păr revoluționar care descurcă, îngrijește și reduce ruperea părului cu până la 50%.

Fiind sub formă de spray este foarte ușor de folosit în orice moment al zilei, la fel ca toate produsele din gama șampon uscat și stylist Batiste. Cu o formulă ușoară ce nu încărca părul, te ajută la repararea părului deteriorat și la netezirea firelor electrizate.

Batiste Hydrating Oil Mist este infuzat cu uleiuri de Inchi și Abyssian ce revitalizează părul și îl hidratează instanteu. Oil Mist lasă părul moale, neted și mai ales fără încurcături.

Produsul se găsește doar în farmaciile #Sensiblu.

 

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: