(P) Șase noi magazine au fost inaugurate în București Mall și Plaza România în 2017

dm drogerie markt, Hippoland și Nissa au completat mixul de chiriași al București Mall în decursul anului curent, iar la Plaza România, clienții își pot face cumpărăturile în noile magazine Triumph și dm drogerie markt și pot apela la o nouă sucursală a Băncii Transilvania.

De la începutul anului 2017 si până în prezent, în București Mall, primul centru comercial modern din România, s-au deschis magazinul pentru copii Hippoland, cu o suprafață de peste 700 metri pătrați, magazinul german de cosmetice și bunuri de larg consum dm drogerie markt (aprox 300 mp) și Nissa, retailerul specializat în îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei (cu peste 120 mp). Patiseria Paul a fost redeschisă, având acum un nou concept, iar spațiile comerciale ocupate de retailerii Mango și Musette s-au extins, ajungând la peste 1300 de metri pătrați, respectiv peste 200 metri pătrați, iar Media Galaxy, retailer-ul de electronice și electrocasnice își așteaptă clienții într-o formulă modernizată.

Cât despre Plaza Romania, în 2017 au fost inaugurate magazinul de lenjerie intimă Triumph (57 mp), magazinul german de cosmetice și bunuri de larg consum dm drogerie markt (aprox 300 mp) și o sucursală a Băncii Transilvania (peste 70 mp). Locul de joacă Fun Planet (260 mp) și magazinul de pantofi și genți Il Passo (aprox 90 mp) au fost mutate și redeschise tot în cursul anului curent.

Despre Anchor Grup:

Prezent în România din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat în România București Mall, primul centru comercial modern din țară; centrul comercial Plaza România, care, alături de Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, a lansat conceptul de spații mixte de servicii și a contribuit la dezvoltarea imobiliară a regiunii centru-vest din București, InCity Residences, ansamblu rezidențial premium, situat în centrul Capitalei și Plaza România Offices, primul spațiu de birouri ce ia naștere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: