(P) Să dăruieşti e cel mai frumos cadou!

De Unica.ro pe 21 decembrie 2017
Suntem în luna cadourilor, luna în care putem aduce un zâmbet pe chipul unei persoane dragi, cu ajutorul unui simplu dar. Până la urmă… ce poate fi mai frumos decât să faci pe cineva fericit?

Când vine vorba despre femeile din viața noastră, alegerea unui cadou poate părea complicată. Femeile au personalități complexe și nu e atât de ușor să găsești un cadou pe gustul lor. Totuși, de cele mai multe ori, produsele cosmetice sunt o alegere perfectă, pentru că tuturor femeilor le place să aibă grijă de ele.

Cosmeticele naturale, întotdeauna un cadou inspirat

Cosmeticele naturale sunt întotdeauna o idee inspirată de cadou. Din ingrediente prețioase, precum uleiurile sau extractele din diverse plante, cosmeticele naturale oferă cea mai bună îngrijire și adesea cea mai sigură, indiferent de tipul de piele.

Acum la Sensiblu ai o ofertă de neratat – la cumpărarea a două produse naturale L’Erbolario, pe al treilea îl primești cadou! Profită, așadar, de această ofertă și surprinde-ți mama, sora, prietena sau colega de birou cu un cadou special.

Lista completă a produselor l’Erbolario participante în această promoție este disponibilă pe site-ul www.sensiblu.com sau la cerere, în farmacii.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"