(P) Revelion în Țara Sfântă! Atracții de neratat în Israel

De Unica.ro pe 07 septembrie 2018
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, așa că dacă încă nu ai planuri pentru Revelion, acesta este cel mai bun moment pentru a alege o destinație de vacanță deosebită. Întâmpină Anul Nou într-un mod unic în Israel unde vei avea parte de momente memorabile și de o experiență așa cum numai în acest loc plin de spiritualitate poți avea.

Europa Travel îți propune să alegi Țara Sfântă din programele speciale de Revelion pe care le pune la dispoziție iubitorilor de călătorii, pentru a explora un ținut fermecător și contrastant, cu o mare diversitate de orașe, atracții și obiective culturale, istorice și religioase. Circuitul în Israel, de la Europa Travel, beneficiază de un tarif accesibil de 549 euro/persoană!

Atracții de top din Ierusalim și Tel Aviv

Două dintre cele mai importante centre turistice din Israel sunt cele mai dezvoltate și mai vizitate orașe, fiind în același timp și foarte diferite, aspect vizibil la fiecare pas pe care îl faci descoperindu-le. În timp ce Ierusalim este considerat a fi un oraș sacru, cu numeroase atracții cu însemnătate religioasă, Tel Aviv este o așezare vibrantă și plină de viață, cu atracții moderne, pe care le vei bifa în circuitul de la Europa Travel.De altfel, acesta este și locul cel mai potrivit pentru a petrece noaptea de Anul Nou, dacă vrei să iei parte la petreceri de neuitat.

Chiar dacă în Israel nu se sărbătorește în mod oficial Revelionul așa cum îl știm noi, localnicii s-au adaptat nevoilor turiștilor, iar cluburile de noapte și restaurantele organizează așa-numitele „Sylvester Parties”, petreceri și evenimente pentru toate gusturile.

Orașul Sfânt Ierusalim este o destinație a culturii orientale și cel mai important centru religios al lumii, fiind și locul preferat de pelerinaj al credincioșilor. Străbate orașul la pas și vei descoperi peste tot mărturii ale civilizațiilor musulmane, iudaice și creștine, printre care cele mai de seamă sunt Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt, Muntele Măslinilor, Turnul lui David, Moscheea Al Qasa sau Via Dolorosa – Drumul Crucii.

În Tel Aviv, pe de altă parte, vei avea ocazia să admiri deopotrivă atracții istorice și construcții moderne, foarte multe instituții administrative fiind amplasate aici, precum și temple, minarete, muzee, galerii de artă sau case tradiționale evreiești. În plus, sunt nelipsite cluburile de noapte, cafenelele și barurile, ce susțin viața de noapte vibrantă, orașul Tel Aviv fiind numit adesea „Micul Los Angeles”.

Atracții religioase în Israel

Cea mai semnificativă parte a circuitului în Israel de la Europa Travel, este cea care privește locurile biblice pe care credincioșii sunt dornici să le vizitezi, simțind o puternică încărcătură spirituală, atunci când calcă pe urmele Mântuitorului. Începând cu locul nașterii, Bethleem, unde vei găsi Biserica Nativității și Piața Ieslei, vei avea ocazia să descoperi încă multe alte locuri renumite.

Mănăstirea Tatăl Nostru, din Ierusalim, a fost construită pe locul în care Isus i-a învățat pe ucenici cea mai importantă rugăciune, în Grădina Ghetsimani acesta obișnuia să se retragă ca să mediteze și să se roage, iar în Yardenit, acolo unde Iordanul părăsește Marea Galileii, este special amenajat locul în care a fost botezat Mântuitorul. Cana Galileii, cu Biserica Minunii și Casa Nunții, împreună cu localitatea Capernaum, unde se găsește Casa Sfinților Petru și Andrei, fac parte de asemenea din acest circuit.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Revelion 2019

Circuit Revelion Israel – Tara Sfanta – tarif 549 euro/persoana, 7 nopti de cazare in Bethleem la hotel 4* cu mic dejun si cina, transport avion, tururi si excursii cu autocar conform program, ghid, asistenta turistica. *Bonus – cina festiva de Revelion! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton