(P) O nouă tehnologie japoneză, HIRA, semnalizează gradul de risc al aritmiilor

Теhnologia HIRA, introdusă prin tensiometrul SENDO ADVANCE 3, analizează riscul produs de aritmii, simultan cu măsurarea tensiunii arteriale.

Un tensiometru nou, revoluționar, ce încorporează tehnologia japoneză HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analyzer) se găsește de luna aceasta pe piața din România. Tehnologia HIRA integrată în tensiometrul SENDO ADVANCE 3 are rolul de a analiza riscul creat de ritmul neregulat al inimii – aritmia.

HIRA determină patru niveluri de risc asociate aritmiilor detectate: de la Zero“ – totul este în regulă, până la „Nivelul trei“– se recomandă vizită la medic cât mai curând. Cu ajutorul acestei tehnologii, tot mai mulţi oameni vor putea conștientiza dacă suferă de aritmii şi vor putea lua măsurile necesare pentru a-şi proteja sănătatea şi viaţa.

În România, 57% din cazurile de deces sunt direct sau indirect legate de problemele hipertensiunii (conform World Life Expectancy). În baza unor date preliminare rezultate în urma măsurărilor tensiunii arteriale, 13% din populația hipertensivă din România prezintă aritmii, însă doar 4% dintre persoane sunt conștiente de această condiție. În ciuda faptului că adesea aritmia nu constituie o ameninţare la adresa sănătăţii, există cazuri unde acestea pot provoca simptome îngrijorătoare sau chiar periculoase pentru viaţă. În prezența aritmiilor muşchiului cardiac poate fi afectat, ceea ce poate conduce la formarea de trombi și apoi la atac cerebral sau infarct.

SENDO ADVANCE 3 еste un tensiometru validat clinic conform standardelor Societății Europene de Hipertensiune, care se poate utiliza uşor la domiciliu. Măsurarea este inițiată prin apăsarea unui singur buton. Acest lucru conferă comoditate, în special pentru persoanele în vârstă şi pentru cele care nu sunt familiarizate cu tehnica.

În situațiile care o cer, tensiometrul semnalează o poziţionare inexactă şi incorectă a manşetei sau mișcarea în timpul măsurării, elemente ce pot duce la o măsurare inexactă. Dispozitivul se prezintă într-o cutie special concepută pentru protecție în eventualitatea unei căderi nedorite.
Tensiometrul SENDO ADVANCE 3 asigură măsurări precise, venind cu o garanție de 5 ani.

Mai multe informații despre SENDO ADVANCE 3 și tehnologia HIRA sunt disponibile aici.

Despre UniComs

Înființată în anul 1998, UniComs este o companie multinațională cu activitate în domeniul sănătății  specializată pe produse pentru diagnosticare acasă. UniComs AG are sediul in Zurich, Elveția și își desfășoară operațiunile în centrul și estul Europei, precum și în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord. Toate produsele UniComs au drept principale caracteristici precizia, ușurința în utilizare și tehnologia inovativă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sănătate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: