(P) Nisipurile de Aur – vacanță de Paște la all inclusive în Bulgaria

De Unica.ro pe 07 martie 2018
Cea mai mare și populară stațiune bulgărească de la malul Mării Negre, Nisipurile de Aur este un adevărat magnet pentru turiștii români atrași de mirajul sejururilor all inclusive în resorturile excelente de la malul mării, dar și pentru posibilitățile numeroase de petrecere a timpului liber.

Vizitează Nisipurile de Aur în mini-vacanța de Paște și descoperă aici cele mai frumoase obiceiuri bulgărești alături de Europa Travel, turoperatorul celebru pentru pachetele turistice low-cost la tarife imbatabile și servicii excelente.

Vacanță de vis pentru toată familia

Cu servicii hoteliere de primă clasă și resorturi moderne înșirate de-a lungul mării, Nisipurile de Aur este unul dintre locurile ideale în care să-ți rezervi vacanța de Paște, mai ales dacă optezi pentru all inclusive și nu vrei să pleci prea departe de casă. Preferata familiilor cu copii, dar și a tinerilor în căutare de distracție, stațiunea vibrează de voie bună în orice moment al anului, cu atât mai mult în preajma sărbătorilor când au loc o mulțime de evenimente culturale menite să scoată din tipare acest loc pitoresc. Europa Travel vine cu o ofertă unică la sejurul individual de Paște în Nisipurile de Aur ce pornește de la numai 100 de euro/persoană!

Cu prilejul Paștelui, pe plajele aurii din Nisipurile de Aur au loc party-uri cu muzică bună și focuri de artificii. Centrul stațiunii devine acum un magnet turistic datorită târgurilor tradiționale ce îi adună laolaltă pe artizanii locului care vând produse lucrate manual, dar și delicii culinare. Dacă vrei să te plimbi pe plajă și faleză sau pur și simplu să lenevești într-un centru SPA cu jacuzzi, masaje cu uleiuri volatile și împachetări corporale, oferta de activități este nelimitată, așa că nu vei avea timp să te plictisești în Nisipurile de Aur.

Locuri de explorat în împrejurimile orașului

Poți evada puțin și din imperiul all inclusive, în vizite opționale alături de Europa Travel care te conduce spre cele mai interesante atracții turistice din împrejurimile locului.

În Varna vei găsi un obiectiv natural unic în Bulgaria ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO – Pobiti Kamani este o pădure din piatră ce se întinde într-o zonă aridă absolut spectaculoasă. Coloanele argintii și stâncile sculptate de vânt în forme ireale se ridică semețe din nisipul fin spre cer, formând peisaje dramatice incredibile.

La doar 3 km distanță de Nisipurile de Aur găsești o capodoperă săpată în piatră de eremiți undeva prin secolul al XIII lea. Mănăstirea Aladzha este unul dintre cele mai vechi așezăminte religioase din Bulgaria și face parte din obiectivele protejate național și perfect conservate de stat, prilej excelent să vizitezi biserica în preajma celei mai așteptate sărbători de peste an.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Oferte Speciale Sejur Paste in Nisipurile de Aur

Hotel Royal 4* – tarife de la 100 euro/persoană, 3 nopți de cazare cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"