(P) Mergi la Summer Well? Orange ți-a pregătit o mulțime de surprize!

Anul acesta, Summer Well – festivalul ca o vacanță – își așteaptă participanții cu o mulțime de surprize din partea partenerului Orange. Iată câteva din lucrurile de care te vei putea bucura pe Domeniul Stirbey, în week-end-ul care urmează!

Internet gratuit

Așa cum era de așteptat, Orange le va oferi clienților săi, care vor participa la festival, posibilitatea de a se conecta gratuit la o rețea wi-fi, pentru a posta în timp real cele mai cool poze și clipuri pe rețelele de socializare.

Activități fun și responsabilitate socială

Pentru un look perfect de festival, Orange aduce la Summer Well un colț special, în care toți doritorii pot beneficia de tatuaje temporare!

Fie că alegi să-ți faci un astfel de tatuaj, fie că alegi să te distrezi la piscină, fie că participi la concursurile organizate de Orange sau descoperi noile tehnologii ce vor fi prezentate în cadrul festivalului (case smart sau mașini smart), la finalul distracției e timpul și pentru puțină responsabilitate socială – pedalează împreună cu Fundația Orange la Digitaliada, iar fiecare kilometru pedalat de tine la Summer Well se va transforma într-o donație de 10 euro pe care Orange o va face pentru a susține educația digitală din mediul rural.

Așadar, sperăm că vei pedala cât de mult cu putință!

Loc de joacă pentru cei mici

Copiii sunt așteptați la Summer Well să cânte pe scenă alături de amuzanții Millidge și Doig, să participe la concursul de Fidget spinnere sau să se distreze în zona digitală pusă la dispoziție de Orange, unde vor avea acces la tot felul de jocuri cu recompense inedite.

În tot acest timp, tu te vei putea bucura de festival, pentru că cei mici vor putea fi urmăriți cu ajutorul Smart Junior, o aplicație de tracking super utilă oricărui părinte.

Cinema în aer liber

Cele mai cool filme vor putea fi urmărite la Summer Well pe un ecran în aer liber, pus la dispoziție de Orange, în fața căruia pe timpul zilei te poți relaxa într-un beanbag sau, de ce nu, poți face plajă.

Adrenalină în balonul cu aer cald

Una dintre cele mai cool surprize din cadrul Summer Well de anul acesta este prezența unui balon cu aer cald, în care poți trăi o aventură de neuitat, admirând festivalul și atmosfera, la ceas de seară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: