(P) Memento Kassiopi, resortul ideal pentru vacanțe în familie

De Unica.ro pe 20 august 2015
Peisajele amețitoare îți confirmă că te afli în Corfu, cea mai exotică insulă grecească. Ai făcut o alegere divină, Kassiopi este un orășel fermecător, cu un trecut spectaculos și o atmosferă de poveste.

Memento Kassiopi este un complex de 4 stele aflat în satul cu același nume, poziționat la o aruncătură de băț de marea de un albastru divin. Realizat în comuniune cu natura și situat într-o zonă idilică, hotelul se laudă cu cinci piscine, dintre care una pentru copii, două baruri, zone rezervate celor mici, un teren de tenis și o sală de fitness. La toate acestea se adaugă o biserică unde se organizează slujbe, dar și petrecerile animate de o echipă de români. Dacă te pasionează lectura, vei găsi o bibliotecă, de unde vei putea lua cărți numai bune de savurat în locurile amenajate parcă special pentru a te lăsa în lumea poveștilor… Memento Kassiopi este o locație prietenoasă atât cu familiile, cât și cu tinerii îndrăgostiți sau cu seniorii. Întins pe un deal plin de măslini și citrice, este resortul perfect să evadezi pentru o săptâmână.

Corfu pare decupat din grădina raiului, e o destinație cu stațiuni moderne, orașe istorice, panorame care-ți taie respirația… Dacă vrei să-l explorezi, poți închiria de la hotel o mașină sau un scuter. Iar dacă îți dorești doar să te relaxezi, trebuie să știi că din Kassiopi ai parte de cele mai frumoase panorame asupra coastei Albaniei. Farmecul orășelului este amplificat de ruinele unei vechi cetăți. Din portul său romantic, poți admira în tihnă marea și ambarcațiunile   albe, mai noi sau mai vechi, care-ți vor face o poftă teribilă să pleci în larg.

de Mădălina Isar

Sejur Corfu

Hotel Memento Kasioppi Resort 4* – de la 469 euro/persoana/sejur, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul- Bucuresti/Cluj-Napoca, transfer aeroport-hotel-aeroport; asistenta turistica in limba romana. Detalii pe www.christiantour.ro sau la telefon 021.270.00.99.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară