(P) Malta, cea mai romantică destinație din Mediterană!

Când îți dorești o vacanță pentru tine și perechea ta, indiferent dacă ești la prima tinerețe sau vă apropiați de nunta de argint, ai nevoie de un loc plin de romantism, iar Malta este exact ce îți trebuie. Conform consultanților Malta Travel, arhipelagul din Marea Mediterană îți oferă, din plin locuri încântătoare, orașe-fortăreață, dealuri din calcar de culoarea mierii și străduțe pietruite, pline cu flori și balcoane colorate, care te duc spre mare.

Chiar dacă atunci când spui Malta te gândești la lux, află că este vorba despre o destinație pe care ți-o poți permite în concediul de care te bucuri o dată per an, indiferent dacă trăiești din salariul minim pe economie sau din pensie. Biletele de vacanță cu zbor, cazare, mic dejun și cină, la un hotel de 4* pornesc de la 299 de euro/ persoană, un preț comparabil cu cele practicate de hoteluri de pe litoralul romnânesc.

Toate aceste destinații de vacanță le sunt oferite la prețuri speciale atât seniorilor, cât și călătorilor tineri, pe malta.ro, unde consultanții și ghizii Malta Travel te pot ajuta să alegi cele mai bune oferte de excursii și să vezi locuri pitorești, golfuri cu ape atât de albastre încât par ireale, piețe ca-n filme și oameni primitori, gata oricând să-ți zâmbească și să te trateze regește la terasele cu vedere spre mare.

Ce mai, curat romantic! Așa poate fi definit aceast arhipelag în care ești înconjurat de istorie, de bun simț, de eleganță, de răsărituri minunate și de apusuri la lumina lumânării, alături de un pahar de vin spumant.

Iar dacă într-una din serile romantice petrecute pe Insula de miere vei trece pe lista de destinații turistice și coloratele artificii care luminează ca ziua cerul nopților de vară malteze, sigur îți vei spune, în drum spre casă, că ți-ai oferit o vacanță de neuitat.

Festa – lumină și atmosferă de basm

Că să înțelegi ce înseamnă Festa, fă un exercițiu de imaginație: închipuie-ți că te afli într-un orășel liniștit, în centrul căruia se află o piață și o stradă de promenadă, care pornește spre mare din dreptul bisericii și este străjuită de case cochete, cu verande și flori la intrare. Ei bine, acest loc idilic se transformă în furnicar la final de săptămâna, când toată lumea montează ghirlande de lumini, suporturi-gigant pentru focuri de artificii și stegulețe multicolore. ”Noaptea, localnicii se întrec în a face spectacol pirotehnic și pornesc imensele roți de foc construite chiar de ei, spre deliciul turiștilor veniți din toată lumea pentru un adevărat Revelion în stil maltez, într-o noapte de vară”, explică consultanții malta.ro.

Descoperă Orașul tăcut

Mdina, cetatea care a fost locuită de fenicieni în urmă cu peste 2.700 de ani se află în cel mai înalt punct al insulei Malta. În timpul stapânirii romane a fost construit în interiorul ei Palatul guvernatorului și se spune că tot aici a locuit și Sfântul Pavel după naufragiul său pe insulă. Dar nici până acum “orasul tăcut”, cum i se spune acestei cetăți de vis tot de culoarea mierii, în care nu au voie decât mașinile celor care locuiesc în ea, nu și-a pierdut farmecul. Iar petele de culoare pe care le reprezintă micile balcoane din lemn, obloanele sau florile cățărătoare, devenite simboluri naționale, nu fac decât să-l desăvârșească.

Hai în satul bărcilor multicolore

Marsaxlokk e raiul amatorilor de pește sau de fructe de mare, dar și al romanticilor care visează să dse legene pe valuri în bărcile immense ale pescarilor. Aflat pe malul celui de-al doilea port natural ca mărime din Malta, satul pescăresc plin de bărci pictate în culori vii și decorate cu sirene și cu ochi-talisman meniți să-i păzească pe pescari de rele, îi întâmpină pe turiști în fiecare duminică, chiar pe malul mării, cu cel mai mare bazar cu pește proaspăt, dar și cu suveniruri.

marsaxlokk

Vizitează insula Gozo

În Gozo, a doua insulă ca dimensiuni a Maltei, natura face cu adevarat spectacol. Dar și tradiția. Stâncile de pe țărm și plajele, parcă au fost cioplite de un uriaș, pentru a crea dantelării din piatră scăldate în mare. ”Aici ai senzația că treci într-o lume a tradiției și a vechii istorii a maltezilor. Imaginile sunt rustice, iar ruinele sunt la concurenta cu templele antice”, explică Mark Neville Faruggia, directorul agenției Malta Travel. Pe mare însă, totul devine turcoaz în timpul excursiilor cu barca din jurul insulei, pentru care se dau în vânt atât turiștii tineri îndrăgostiți, cât și seniorii dornici de noi experiențe de neuitat.

citadel-gozo

Oferta all inclusive la hotel Soreda 499 euro , oferta include: 7 nopti de cazare hotel 4 stele cu all inclusive, avion, transferuri aeroport – hotel si retur, ghizi in limba romana, bagaj cala 20 kg iar la mana 10 kg.

Adresa:
Str. Pitar Mos nr. 29, et.1, ap. 23C, sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/318.59.93, 021/318.59.92
Mobil: 0722.626.903
E-mail: maltaltd@malta.ro / www.malta.ro

logo-malta-travel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: