(P) Kitul esențial de beauty în vacanțe însorite

În mijlocul unei veri chic & romantice, natura se îmbracă în culori pastelate și arome efervescente. Pornește într-o călătorie olfactivă și plină de culoare, în armonie cu natura binefăcătoare.

Protecție solară pentru o piele frumoasă, sărutată de soare

Steaua Dunelor, o plantă ce crește la malul mării,  se remarcă prin rezistența sa extremă la razele solare și o capacitate excepțională de a-și menține rezervele de apă.

steaua dunelor

De aceea, cercetătorii Yves Rocher au selecționat extractul poliactiv din planta Steaua Dunelor și l-au inclus în formulele produselor cu protecție solară pentru acțiunile sale de excepție:

  • amplificarea sintezei melaninei pentru un bronz sublim
  • protecție împotriva foto-îmbătrânirii
  • stimularea regenerării celulare

Texturi ce se absorb rapid în piele, fără a lăsa urme albe. Formule fără uleiuri minerale, parabeni sau coloranți.

Yves-Rocher

Un gest pentru planetă, cu noul Gel de duș concentrat

Dușul este momentul revitalizant al zilei, acel timp prețios pe care îl petrecem îngrijindu-ne. Formula inovatoare și senzorială a Gelului de duș concentrat Yves Rocher, permite ca o singură picătură să fie suficientă pentru un duș.

Rezultatul? Formatul său de 100 ml oferă la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml. Generând o cantitate mai mică de ambalaje, acest gel de duș contribuie la respectul pentru planetă: cu 50% mai puțin plastic, de 5 ori mai puține camioane utilizate pentru transport**.

geluri de dus Yves Rocher

**comparativ cu ambalajul unui gel de duș Yves Rocher de 400 ml

Disponibil în 3 variante de arome: Mango & Coriandru, Măsline & Petit-Grain, Vanilie Bourbon. Preț: 17.90 lei fiecare.

Privire intensă și seducătoare

O privire bine definită este atuul numărul 1 al serilor romantice de vară. Descoperă noul Rimel Sexy Pulp Negru Extrem cu pigmenți naturali de o intensitate maximă, asigurată de Cărbunele Vegetal. Efect spectaculos pentru un volum XXL ultra negru al genelor, fără parabeni și fără parfum, testat sub control oftalmologic.

mascara Yves Rocher

Îngrijirea delicată a tenului sensibil

În vacanțe, tenul poate suferi din cauza modificării factorilor de mediu. Cu noua Cremă demachiantă din gama Sensitive Végétal Yves Rocher, îngrijirea tenului sensibil devine mai ușoară. O textură onctuoasă fără sulfați, cu efect non-spumant, ce permite curățarea tenului cu apă, protejând în același timp integritatea pielii sensibile.

Originară din Madagascar, planta Sigesbeckia Orientalis este binecunoscută pentru proprietățile sale calmante. Cercetătorii Yves Rocher au integrat extractul din frunzele acestei plante în formula noii Creme demachiante pentru tenul sensibil.

crema demachianta Yves Rocher

Testată sub control dermatologic, oftalmologic și alergologic. Fără parfum, alcool, coloranți, uleiuri minerale și parabeni. Conține peste 93% ingrediente de origine naturală.

Acționează în timpul somnului pentru un păr reparat și fortificat de dimineață

Păr fragilizat, lipsit de vitalitate? Găsește soluția cu Crema de noapte pentru părul uscat. Un veritabil concentrat de îngrijire ce acționează în timpul somnului pentru a-i oferi părului 8 ore de reparare*. Dimineața, părul deteriorat este vizibil reparat și de 20 de ori mai rezistent*. Textura sa onctuoasă nu îngrașă părul și nu lasă urme pe pernă. Conține ulei de Jojoba obținut printr-un procedeu 100% natural. Formulă testată sub control dermatologic.

crema reparatoare

Conține peste 96% ingrediente de origine naturală. Fără silicon, coloranți și parabeni. *Test instrumental

Descoperă noutățile verii în magazinele Yves Rocher și pe site-ul:
www.yves-rocher.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: