(P) Intheline – crema de slăbit realizată științific – este acum și în România

Intheline Cosmetics, compania producătoare de cosmetice premium lansează în România crema de slăbit cu rezultate dovedite științific. Produsele se găsesc în magazinul online Intheline.com.ro  și se pot comanda de oriunde, cu transport gratuit.

Crema conține numai ingrediente 100 % naturale, fără parabeni și este testată dermatologic. Rezultatele se pot observa în doar două săptămâni de utilizare de două ori pe zi. Crema Intheline, folosită și de celebrități, arde depozitele de grăsime de pe coapse, posterior și abdomen, reduce celulita și conferă pielii un aspect neted.

Formula sa unică a fost obținută pe baza studiului științific realizat de cercetătorii de la Universitatea Padua, din Italia. Medici, chirurgi, nutriționiști și farmaciști au descoperit că după e o lună de zile de teste, persoanele care au aplicat zilnic crema cu un conținut de 2,5% de acid gliciretinic au constatat scăderea depozitelor de grăsime la nivel subcutanat.

Descoperirea științifică arată că responsabilul pentru distribuirea și depozitarea grăsimii subcutanate este cortizolul. Acidul gliciretinic, principiul activ al „lemnului dulce”, blochează acțiunea cortizolului și reduce în mod eficace grăsimea locală nedorită. Mai multe informații despre cercetarea științifică, poți găsi pe site-ul Intheline Cosmetics.

Crema Intheline este bogată în lecitină, în vitamina A, D și E și în grăsimi nesaturate. Celelalte ingrediente active, pe lângă lemnul dulce, sunt Rhodiola, citricele, uleiul de floarea soarelui și de chiparos.

Pentru a beneficia de cunoștințele științifice, îmbinate cu cele mai bune ingrediente naturale, se pot efectua comenzi online, chiar sub formă de abonament lunar, ceea ce garantează întreținerea rezultatelor obținute în primele două săptămâni.

Comandă online crema și accesorii de slăbit și primești reducerile de lansare, aici: https://www.intheline-cosmetics.com/ro/comanda/

Facebook: https://www.facebook.com/intheline.cosmetics/

Instagram: https://www.instagram.com/intheline.cosmetics/

 

Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: