(P) Îngrijirea anti-aging, acum accesibilă oricui

De Unica.ro pe 03 noiembrie 2015
Când vorbim despre îngrijirea anti-aging multe femei au impresia că ne referim la un ritual dedicat femeilor trecute de prima tinerețe. Ceea ce ele nu știu însă, este că produsele cu efect anti-aging ar trebui folosite începând cu vârsta de 25 de ani, atunci când încep să apară primele semne ale îmbătrânirii.

Secretul unui ten frumos și sănătos stă în primul rând în prevenție, iar mai apoi în folosirea unor produse specifice vârstei, cu ingrediente sigure, care şi-au dovedit eficienţa. Ioana Simian, medic dermatolog și specialist AVON, este de părere că trebuie să învăţam de mici că fără o îngrijire adecvată tenul nostru nu poate arăta impecabil la maturitate.

Dacă în general cremele de zi ne protejează tenul de factorii externi – radiaţii ultraviolete, poluare – iar cremele de noapte regenerează pielea şi îi oferă o hidratare intensivă, în prezent putem vorbi de produse cu formule revoluționare, multifuncționale, care pot fi folosite în ambele situații. Acesta este și cazul cremei Anew Ultimate Supreme de la Avon.

Ritualul anti-aging, un răsfăț pentru pielea ta matură

Dacă prevenția ar trebui să înceapă în jurul vârstei de 25 de ani, odată ajuns la maturitate, tenul ar trebui să fie îngrijit cu și mai mare atenție. Pentru a menține aspectul tânăr al pielii, formula Anew Ultimate Supreme, potrivită și pentru zi, și pentru noapte, a fost îmbogățită cu ingrediente prețioase, precum extractul de perle negre.

anew ultimate supreme

Dedicată tenului 45+, Anew Ultimate Supreme reușește să redea elasticitatea și fermitatea pielii, să redefinească conturul feței și să reducă vizibil ridurile.

Crema are la baza Complexul Celluvive care stimulează procesul de purificare celulară pentru a elimina fragmente din celulele deteriorate, dar și impuritățile din interiorul acestora. Astfel, tenului îi este redat aspectul ferm și elasticitatea de la 25 de ani. În plus, extractul de perle negre hidratează în profunzime și previne totodată pierderea fermității.

Așadar, da, poți avea o piele tânără și fermă chiar și după vârsta de 45 de ani. Contează doar cum ai grijă de ea și ce produse alegi în acest sens.

(P) Îngrijirea anti-aging, acum accesibilă oricui

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton