(P) Incursiune exotică în America de Sud

O călătorie pe urmele incașilor la Machu Picchu și Lacul Titicaca sau explorarea celor mai importante minuni naturale precum Cascadele Iguassu, poate fi o experiență unică în viață. Descoperă cele mai importante state din America de Sud și marile lor atracții, într-un circuit exotic de la Europa Travel.

Prin pachetul Tropicana Exotic Low-Cost, turoperatorul low-cost le oferă turiștilor o gamă completă de destinații exotice pe curse charter cu avionul la tarife imbatabile și servicii excelente.

Cele mai importante locuri de bifat în America de Sud

Peru – o lume unde misticismul se intersectează cu modernitatea și tradițiile milenare, este locul de bifat măcar o dată în viață de către orice pasionat de călătorii.

Simbolul locului – Machu Picchu este unul dintre siturile cele mai valoroase din lume. Oraș al ritualurilor, sit de temple incredibile sau o ascunzătoare perfectă la mai bine de 2.400 de metri altitudine? Cercetătorii încă nu pot răspunde cu exactitate la întrebarea: de ce incașii au realizat un astfel de ”templu măreț” și cărui scop a servit acesta? Acest complex antic din patrimoniul UNESCO continuă să uimească milioane de vizitatori în fiecare an.

Drumul te conduce în Lima, orașul regilor cu o arhitectură influențată de Spania și Franța și mărețe edificii de patrimoniu, bijuterii ale stilurilor art nouveau, baroc și neoclasic.  Dacă vrei să pornești pe urmele părinților spirituali ai Imperiului Incaș – Mama Ocllo și Manco Capac, nu trebuie să ratezi Cusco – locul numit orașul soarelui cu prima oprire la Templul Soarelui și la Tambomachay, unde incașii veneau pentru a fi purificați. Valea Sacră a Incașilor, cu o multitudine de ruine și statuete ce aparțin acestei civilizații enigmatic, este locul de văzut o dată în viață.

Santiago de Chile și Buenos Aires, orașe pline de viață și tradiții, unde muzica ritmată și dansurile tango le clasează în topurile destinațiilor cele mai vibrante din lume, sunt alte cateva locuri care te vor încanta într-un circuit interesant in America de Sud.

Minuni din patrimoniul UNESCO

Pe partea argentiniană dar și pe cea braziliană, vei avea ocazia să descoperi una dintre cele 7 noi minuni ale lumii – Cascadele Iguassu, zonă protejată de UNESCO. Ajuns aici ai impresia că ai pășit într-o lume de poveste, unde căderile uriașe de apă rece formează curcubee ce compun peisaje ireale.

În Rio de Janeiro, locul faimosului carnaval Rio, cu ritmuri unice, traditii vechi, arome îmbietoare de cafea și peisaje luxuriante amețitoare, trebuie neapărat să urci pe dealul Corcovado, unde se află cea mai mare sculptura din lume ce-l reprezinta pe Isus.

America de Sud găzduiește numeroase minuni istorice și naturale pe care le poți descoperi într-un circuit de 19 zile de la Europa Travel!

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Circuit America de Sud

Tarif: 2999 Euro/persoana, 19 zile (2 nopti Lima, 3 nopti Cuzco, 1 noapte Puno, 2 nopti La Paz, 2 nopti Santiago de Chile, 3 nopti Buenos Aires, 2 nopti Iguassu, 2 nopti Rio de Janeiro) cazare la hoteluri 3*, mese prevazute in program, transport avion, transferuri si vizite conform itinerariului, asistenta turistica.*Date de plecare: 16.10, 20.11.2017! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: