(P) Gulliver Delta Resort, hotelul din inima paradisului

O escapadă la Gulliver Delta Resort este un bun prilej de a face cunoștință cu tărâmul de vis al Deltei Dunării, singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991. 

Oferta Specială Delta Dunării!

Dacă ți-ai propus să explorezi în acest sezon oaza de relaxare a României, Delta Dunării, alege un sejur de poveste în cadrul complexului hotelier Gulliver Delta Resort, unde te poți bucura de liniște, peisaje sălbatice și delicii tradiționale lipovenești.

Gulliver Delta Resort este un hotel în stil tradițional cu un corp central și câteva viluțe lipovenești cu vederi unice spre paradisul apelor de smarald. Resortul se află în inima deltei, fascinând astfel iubitorii de natură care vor să se bucure de liniște și de peisajele luxuriante într-un loc în comuniune cu Delta Dunării.

Poziționat excelent pe insulița Uzlina, la care se ajunge în numai 10 minute de mers cu barca din Murighiol, localitatea cu ape violet, la intersecția dintre Brațul Sfântu Gheorghe și Canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort se întinde pe 10.000 de metri pătrați și cuprinde o mulțime de facilități pentru turiști.

unica.DeltaDunarii, Gulliver Delta Resort.17.05.2017.GT (2)

Sejur în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort

Grădina generoasă decorată cu flori parfumate și salcii plângătoare, este plină de balansoare și hamace ideale pentru relaxare. În zilele călduroase de vară, te poți răcori în piscina hotelului împrejmuită de șezlonguri cu umbreluțe, sau la barul care servește răcoritoate și înghețată. Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată de pe pontoanele special amenajate ale resortului. Dacă vrei să admiri apusul care pictează apele de smarald în culori calde de oraj și lila, o poți face din foișor sau de pe malurile deltei.

La Gulliver Delta Resort, serile liniștite din deltă se transformă în nopți tradiționale lipovenești, atunci când bătrânul lup de mare, Vanea își adună turiștii la un foc de tabără pe malul deltei, pentru a le povesti despre Uzlina, localitatea care în vremea comuniștilor, practic a fost aproape rasă de pe suprafața pământului de viituri.

Dacă călătorești alături de cei mai mici membri ai familiei, în cadrul complexului hotelier se întinde un loc de joacă dotat cu tobogane, trambuline, căsuțe colorate și leagăne. Și tot aici, grădina luxuriantă este numai bună de bătut mingea, de jucat ping-pong, șah sau fotbal de masă.

De Mădălina Isar

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

Weekend in Delta pentru toti romanii 4 zile

*Tarife de la 488 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 594 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: