(P) Gama Gerovital Tratament Expert, soluţia unui păr sănătos şi frumos!

Indiferent de machiaj sau ţinută, nicio femeie nu se simte gata de ieşit din casă dacă părul ei nu arată perfect! Astfel, peria rotativă, placa de păr sau bigudiurile devin “armele” preferate ale femeii moderne, care vrea să arate impecabil. În plus, părul trebuie apoi fixat cu spumă de păr, ceară sau fixativ.

Din păcate, această rutină zilnică de styling poate dăuna în timp. Specialiştii Gerovital înţeleg deplin nevoile femeilor şi au creat special pentru ele o gamă completă de îngrijire a părului, o gamă care îl protejează şi îl hrăneşte: Gerovital Tratament Expert. Gama este formată din 8 sub-game, şi cuprinde în total 22 de produse ce răspund diferitelor probleme specifice scalpului şi firului de păr. Practic, pentru orice problemă, gama Gerovital Tratament Expert oferă o soluţie eficientă!

Produsele din gamă ajută părul să facă faţă acţiunilor distructive la care este supus şi îl menţin frumos şi sănătos zi de zi. Bine de ştiut e că toate produsele din gama Gerovital Tratament Expert sunt româneşti, la un raport preţ- calitate corect şi care nu vă vor dezamăgi!

Dacă sunteţi în căutare de produse care oferă tratamente intensive, recomandarea Specialiştilor Gerovital se îndreaptă către sub-gamele Gerovital Tratament Expert Anticădere, Gerovital Tratament Expert Regenerare, Gerovital Tratament Expert Antimătreaţă şi Sebum Control. Dacă vă vopsiţi părul, e bine să folosiţi produsele din sub-gamele Gerovital Tratament Expert Pro Color, Gerovital Tratament Expert Smart Volume, Gerovital Tratament Expert Thermo-Protect şi Gerovital Tratament Expert Nutri-Complex.

Căderea părului nu mai este un tabu şi nu mai reprezintă o problemă, deoarece Specialiştii Gerovital au creat produsele minune din gama Gerovital Tratament Expert Anticădere – şampon şi ser anticădere – care, folosite cu regularitate, tratează şi previn căderea părului.

sampon-si-tratament-anticadere-gerovital

Pentru un păr degradat, care are nevoie de un plus de strălucire şi vitalitate, Specialiştii Gerovital recomandă Gerovital Tratament Expert Regenerare (Şampon regenerare păr, Kit regenerare păr, Loţiune cu petroleum, Mască regenerantă).

gerovital regenerare par

Pentru femeile care vor un plus de volum, produsele Gerovital Tratament Expert Smart Volume sunt soluţia ideală, acestea ajutând părul să îşi recapete strălucirea şi să arate mai bogat. Produsele create de Specialiştii Gerovital pentru a rezolva această problemă sunt Şamponul şi Balsamul pentru Volum, care trebuie folosite împreună. În plus, firele rebele nu vor avea nicio şansă dacă folosiţi Serul cu efect no-frizz.

Pentru doamnele şi domnişoarele care folosesc frecvent placa de păr, e bine să aveţi întotdeauna la îndemână un produs specializat pentru protecţia firului de păr, şi anume Serul termoprotector, care suplimentează rezervele de apă din structura fibrei capilare, devenind un aliat zilnic în protejarea şi hidratarea firului de păr.

Gerovital Tratament Expert Nutri-Complex se adresează tuturor femeilor care vor să îşi hidrateze şi tonifieze părul, iar Şamponul, Masca şi Uleiul Nutrivit vă aşteaptă să le testaţi şi să oferiţi părului vostru un boost de energie în această primăvară.

gama nutritiva Gerovital

Produsele din gama Gerovital Tratament Expert, aflate în portofoliul celui mai mare producător de cosmetice din România, Farmec, pot fi cumpărate din toate supermarketurile, hypermarketurile şi magazinele de profil din ţară, precum şi în magazinele Farmec din ţară. De asemenea, ele pot fi comandate şi online, direct din shop.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: