(P) Fondul de ten care te va face să uiți de grija retușării machiajului

De Unica.ro pe 20 martie 2017
La începutul sezonului cald, nu putem deocamdată decât să visăm cu ochii deschiși la nopțile lungi de vară, cu petreceri până la răsărit. Dar vestea bună e că mai e puțin până atunci, iar în acest timp ne putem pregăti intens pentru acea perioadă.

Zilele trecute, în timp ce analizam tendințele în machiaj pentru primăvară-vară 2017, am remarcat faptul că sezonul cald de anul acesta e marcat de trenduri destul de cuminți. Se poartă accentele de culoare, însă trendul-cheie al sezonului e reprezentat de machiajul diafan, unde tenul este perfect uniformizat, dar neîncărcat; într-un cuvânt… impecabil!

Machiaj impecabil de dimineața și până… dimineața următoare

Pentru că știm că îți dorești și tu – la fel ca orice altă femeie – un ten impecabil, primăvara aceasta îți propunem să încerci un fond de ten revoluționar, care va deveni, încă de la prima aplicare, produsul tău preferat de make-up – fondul de ten Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder.

De ce este special? Pentru că este primul fond de ten creat pentru a fi rezistent până la 24 de ore! Dincolo de faptul că acoperă perfect tenul, fără a-l încărca, Double Wear Stay-in-Place rezistă chiar și în cazul celor mai lungi zile… și nopți! Vei uita de grija retușării machiajului, de dimineața și până când vei ajunge din nou acasă, fie că asta se va întâmpla seara târziu sau a doua zi, la răsărit.

Cu o formulă specială, fără ulei, și cu 14 nuanțe disponibile, Double Wear Stay-in-Place rezistă atât temperaturilor ridicate, cât și umidității. Practic, orice s-ar întâmpla de-a lungul unei zile sau nopți, tenul tău va rămâne impecabil, iar tu vei uita de grija retușării machiajului.

nuante de fond de ten

Fondul de ten care rezistă… cât reziști și tu

Aplică-l dimineața pe pielea curată, peste produsul tău de hidratare, și uită de orice grijă legată de machiaj!

Urmărește clipul de mai jos și vezi care sunt mișcările corecte, atunci când vine vorba de aplicarea fondului de ten.

Mai multe detalii despre noul Double Wear Stay-in-Place găsești AICI.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"