(P) Despre feminitate, încredere și starea de bine, cu Anca Surdu, ambasador Picioare de podium Workout by Philips Lumea

De Unica.ro pe 02 noiembrie 2017
În această toamnă, Philips Lumea a venit cu o provocare aproape de nerefuzat pentru noi, fetele: picioare de podium, în doar 8 săptămâni, prin primul program de antrenament special gândit pentru tonifierea picioarelor, urmat, în paralel, de tratamentul cu Philips Lumea, pentru un aspect frumos şi sănătos. Provocarea este, de fapt, o soluţie completă pentru a defini cel mai bine una dintre cele mai importante zone ale corpului şi, în acelaşi timp, un reper important pentru feminitate: picioarele.

Așa a fost creat programul special „Picioare de Podium” by Philips Lumea, organizat în colaborare cu World Class. Află toate detaliile despre ce inseamna acest program direct de la Anca Surdu, dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică şi ambasador al programului.

antrenament

Programul „Picioare de podium” by Philips Lumea se desfășoară la World Class, până pe 8 decembrie 2017 inclusiv, cu ore săptămânale. În paralel, pentru picioare impecabile, se aplică tratamentul cu Philips Lumea, soluția completa de epilare ce folosește tehnologia IPL (Lumină Intens Pulsată), rezervată până nu demult doar saloanelor profesionale și acum accesibila fiecăreia dintre noi. Astfel, Philips Lumea încetinește creșterea firului de păr și menține pielea fină și catifelată, cu rezultate vizibile după doar trei tratamente efectuate la fiecare două săptămâni. Mai mult, după primele 4-5 tratamente, pielea se menţine fină până la 8 săptămâni. Este ușor de folosit, cu accesorii speciale pentru rezultate optime în fiecare zonă a corpului (picioare, mâini, axile, față, zona inghinală). În plus, noua gamă Philips Lumea Prestige este dotată cu senzorul SmartSkin care recomandă cea mai bună setare pentru nuanţa pielii.

philips lumea

La finalul celor opt săptămâni, vom avea picioare frumoase și sănătoase, ca de podium. Philips Lumea ne provoacă, astfel, să ne recăpătăm încrederea în noi și să ne păstrăm pe termen lung starea de bine.

Ambasadoarea programului și cea care a gândit antrenamentele este Anca Surdu, expert în fitness și instructor World Class. Te invităm să afli direct de la ea ce ne-a pregătit la antrenamentele speciale, cui se adresează, cum are grijă de starea ei de bine, dar și care e secretul pentru a ușura efectele febrei musculare.

Spune-ne despre programul special „Picioare de Podium Workout by Philips Lumea, Motivated By World Class”. De ce aspecte ai ținut cont când ai gândit aceste antrenamente speciale?

Sunt foarte bucuroasă că Philips Lumea a venit cu această provocare, pe care am acceptat-o foarte deschis. Focusul în aceste opt săptămâni este pe picioare, deci avem mai multe exerciții pentru coapse, fesieri, dar și exerciții mai complexe, care să accelereze metabolismul. Este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru primele participante în programul pilot. Orice femeie îşi doreşte picioare frumoase, bine definite şi cu un aspect sănătos, aşa că, în final, rezultatele vor merita tot efortul depus.

Pentru cine sunt ele potrivite?

Recomand aceste clase oricărei femei care vrea să aibă grijă de ea și de picioarele ei.

Pot participa și începătoarele sau cele care nu au mai făcut sport de multă vreme? Ce sfaturi ai pentru ele, pentru a le ușura primele antrenamente?

Face parte din stilul meu de a antrena să dau opțiuni exercițiilor, mai ușoare sau mai avansate, în funcție de fiecare nivel. Deci și începătoarele pot participa la clase cu sfatul de a lua opțiunea potrivită. Recomand atenție sporită pentru a evita riscul accidentărilor (în general, când ești la început, ești foarte motivat) și neapărat să nu vină la sală pe stomacul gol… De restul ne ocupăm pe parcurs.

Tu mai ai de-a face cu febra musculară? Care e secretul pentru a scăpa de ea?

Da. Trebuie să o accepți pur și simplu. Nu există ceva special ca să tratezi febra musculară… Eu recomand tot mișcarea. Mergi normal, chiar dacă doare. Mai recomand băile călduțe, masajul, multă apă și dieta echilibrată, poate mai bogată în proteine pentru refacerea musculară.

Anca Surdu

Ce înseamnă pentru tine „picioare de podium”? Cine te inspiră și motivează?

Picioare de podium înseamnă pur și simplu picioare sănătoase care pășesc cu încredere. Nu am un idol… Încerc să mă las inspirată și motivată de ce este frumos și autentic.

Povestește-ne despre un episod când încrederea în tine te-a salvat.

Fiecare competiție la care am participat. Nu vom fi întotdeauna învingători, dar fără încredere șansele sunt mult mai mici!

Cum ai grijă de starea ta de bine? Ce fel de activități incluzi neapărat în programul tău?

Încerc să nu sar peste micul dejun și să îmi fac timp pentru mine. Mișcarea este evident prezentă în viața mea și mă ajută mult în echilibrul minte-corp.

Raluca Hagiu

Raluca Hagiu, redactor-șef UNICA

 

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești