(P) Descoperă serul Lift Up de la Cosmetic Plant – produs în România, premiat la nivel internațional

De Unica.ro pe 27 noiembrie 2017
Atent creat în laboratoarele Cosmetic Plant, din Cluj, pentru femeile care devin tot mai exigente cu privire la produsele cosmetice anti-aging pe care le utilizează zi de zi, Serul lift instant Lift Up s-a bucurat de recunoașterea în afara granițelor, la diferite concursuri internaționale de profil, poziționând, astfel, compania pe harta producătorilor internaționali de cosmetice de top.

Produsul face parte din gama Lift Up, lansată la finalul anului 2015 și menită să reîntinerească pielea și să contribuie la menținerea frumuseții și sănătății acesteia. În acest fel, Cosmetic Plant a apelat la un veritabil cocktail de lifting constând în acid hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS și un delicat extract de magnolie.

Toate eforturile realizate de companie pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor clientelor preocupate tot mai mult de aspectul tenului lor au fost răsplătite prin recunoașterea internațională a produselor din gama Lift Up, mai precis a Serului lift instant Lift Up.

La începutul acestui an, Serul lift instant Lift Up din gama companiei a trecut testul rigurozității nemțești și a câștigat premiul Best Drugstore Skincare Product în cadrul competiției German Beauty Award 2016.

Confirmarea faptului că produsele Cosmetic Plant sunt inovatoare și se ridică la standardele de calitate mondială, dar au totuși prețuri competitive și sunt accesibile tuturor, a venit și prin câștigarea medaliei Gold Award cu Serul lift instant Lift Up la World Quality Selections 2017, cel mai important concurs internațional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection.

Astfel, după ce ani la rând produse precum Crema antirid de zi BIOLIV ANTIAGING și Crema GreenStem antiaging de zi matifiantă, produse de Cosmetic Plant au primit recunoașterea competiției de la Bruxelles, în 2017 a venit rândul serului cu extract de magnolie să fie apreciat la nivel mondial. La fel ca în anii anteriori, produsul Cosmetic Plant a fost singurul produs cosmetic din Europa ce a câștigat un premiu la această competiție.

Dacă vrei și tu să încerci un produs cosmetic made in Romania și multi premiat la nivel internațional, poți comanda serul Lift Up din magazinul virtual www.shop.cosmeticplant.ro sau îl poți achiziționa din rețelele Auchan, Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, Profi, farmaciile Catena și Remedia, diverse farmacii independente, Plafar și alte magazine naturiste din țară.

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie