(P) Descoperă electrocasnicele INTEGRA, de la Hansa

De Unica.ro pe 05 noiembrie 2017
Electrocasnicele moderne ne fac viața mai ușoară. Însă dincolo de acest aspect utilitar, e important ca electrocasnicele să îmbine cu succes designul plăcut, cu tehnologia avansată și cu eficiența energetică.

În acest sens, îți propunem să descoperi linia de aparate electrocasnice de la Hansa, care combină aspectul rafinat cu tehnologia. Componentele elegante, mânerele ergonomice, panourile de comandă sofisticate și afișajele intuitive sunt caractericticile principale ale acestei linii.

(P) Descoperă electrocasnicele INTEGRA, de la Hansa

În plus, materialele de calitate superioară, inclusiv oțelul inoxidabil I-touch Free, pe care nu rămân urme de degete, ne-au convins din primul moment.

Plitele INTEGRA, ajutorul de care ai nevoie în casa ta

Plitele INTEGRA, de la Hansa, au un design special, care le permite potrivirea în orice bucătărie. Datorită butoanelor integrate în panoul frontal, acestea au un design minimalist, însă funcțiile de care beneficiază sunt adevăratul punct de interes.

Panourile cu senzori ale plitelor INTEGRA sunt ușor de utilizat, mai ales când vine vorba de curățare, iar sistemul de blocare împotriva accesului copiilor are beneficiul de a evita orice posibil accident.

(P) Descoperă electrocasnicele INTEGRA, de la Hansa

Funcțiile plitelor INTEGRA sunt numeroase, în ciuda aspectului simplu și elegant al acestor electrocasnice. Funcția de fierbere rapidă este ideală pentru fierberea la foc mic, plita reducând automat temperatura la un moment presetat. În plus, temporizatorul inteligent și elegant permite programarea duratei de preparare pe zona selectată, pentru o durată de până la 99 de minute.

Alege modelul care se potrivește cel mai bine în casa ta

Gama de aparate electrocasnice Hansa cuprinde și plite cu gaz, care sunt de asemenea ușor de curățat, deoarece arzătoarele sunt montate într-o suprafață din sticlă securizată, care conferă un plus de eleganță aparatului și un aspect rafinat bucătăriei.

Grătarele din fontă sunt deosebit de robuste și stabile, fiind în același timp foarte ușor de curățat. Nici importanța formei butoanelor nu a fost omisă, astfel încât, la finalizarea procesului de preparare, nu există zone greu de curățat. Suprafețele sunt perfect curate după o singură ștergere.

Pentru mai multe produse si informatii, vizitati www.hansa-home.ro.

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița