(P) Descoperă ageLOC de la Nu Skin – tehnologia viitorului pentru îngrijirea pielii

De Unica.ro pe 14 mai 2018
Știința avansează pe zi ce trece în toate domeniile. Drept urmare, și în materie de îngrijire, putem vorbi despre tehnologia viitorului. Fie că îți dorești o piele cu aspect mai tânăr, fie că vrei să preîntâmpini primele semne ale îmbătrânirii sau vrei să îți menții pielea fermă și suplă mai mult timp, a venit momentul să descoperi tehnologia ageLOC de la Nu Skin!

ageLOC Galvanic Body Spa, aliatul frumuseții tale

Nu Skin a captat viitorul îngrijirii corpului cu ageLOC Galvanic Body Spa. Acest sistem modern, conceput în format ergonomic pentru a putea fi utilizat cu cât mai mare ușurință, are integrată o tehnologie pulsatoare brevetată, de ultimă generație, creată special pentru a-i oferii pielii cât mai multe beneficii.

Tehnologia pulsatoare galvanică, nou dezvoltată, este optimizată pentru a maximiza efectele anti-îmbătrânire pe pielea de pe brațe, abdomen, fese și șolduri. Folosit în mod constant, Galvanic Body Spa ajută la stimularea, purificarea și revigorarea pielii pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. Pielea devine rapid mai suplă, mai catifelată și mai fermă.

nu skin galvanic body spa

Folosit împreună cu un produs cosmetic dedicat, ageLOC Galvanic Body Spa țintește semnele vizibile ale îmbătrânirii, reduce aspectul celulitei și catifelează pielea pentru a-i oferi un aspect mai ferm și mai tonificat. Trebuie să știi că instrumentul prezintă un curent de autoreglare, un ecran luminat, dar și indicații audio, făcându-l un sistem antiîmbătrânire ușor de folosit acasă.

ageLOC Galvanic Body Trio

Pentru că știm că nu ai timp să mergi la spa în fiecare săptămână, ageLOC Galvanic Body Spa este o alternativă eficientă, foarte practică, și foarte ușor de folosit. Noua formă a instrumentului ageLOC Galvanic Body Spa este creată pentru a urma mai bine conturul corpului, iar suprafață conductivă este acum mai mare, putând menține de 10 ori mai mult produs și furnizând astfel pielii mai multe ingrediente cheie.

Cu doar trei aplicații săptămânale, pe coapse, brațe, fese sau abdomen, poți îmbunătăți aspectul pielii tale și poți lupta eficient cu îmbătrânirea.

Cum poți obține cele mai bune rezultate cu ageLOC Galvanic Body Spa

Pentru cele mai bune rezultate, folosește ageLOC Galvanic Body Spa alături de ageLOC Body Shaping Gel, loțiune de fermitate pentru corp, și ageLOC Dermatic Effects, loțiune de contur pentru corp.

ageLOC Body Shaping Gel, loțiune de fermitate pentru corp este formulată pentru a funcționa exclusiv cu Nu Skin Galvanic Spa. Loțiunea aduce pielii beneficii antiîmbătrânire, catifelează aspectul celulitei și ajută la revigorarea și purificarea pielii.

ageLOC Dermatic Effects & ageLOC Body Shaping Gel

ageLOC® Dermatic Effects, loțiune de contur pentru corp hidratează și catifelează pielea, și conține ingrediente care reduc aspectul celulitei.

Bine de știut! Atunci când folosești ageLOC Galvanic Body Spa nu este nevoie să aplici presiune pentru a obține beneficiile maxime. Curenții galvanici efectuează, de fapt, toată munca, iar produsele cosmetice dedicate te vor ajuta să obții rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Atenție! ageLOC Galvanic Body Spa nu a fost conceput pentru utilizarea pe față. Instrumentul a fost conceput în mod specific pentru utilizarea pe corp, așadar respectă instrucțiunile.

Ține minte și că instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa este destinat utilizării doar pentru pielea sănătoasă. Nu îl folosi dacă ai răni deschise, inflamații ale pielii, alergii la metal sau piele foarte sensibilă și problematică. Consultă medicul înainte de a utiliza instrumentul dacă ești însărcinată, ai un pacemaker sau un dispozitiv similar, suferi de epilepsie, ai un implant din metal sau alte afecțiuni.

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge