(P) De Sărbători, intră în lumea Sabon

De Unica.ro pe 14 decembrie 2017
În magazinele Sabon, timpul, așa cum îl știm, se oprește în loc și deschide porți magice către o lume parfumată, colorată, a diversității de nuanțe, arome și senzații.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

sabon

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Sabon pune preț pe hainele nevăzute ale pielii, pe felul în care percepem senzualitatea, atingerea, pe modul profund și în același timp delicat în care simțim și ne facem simțită prezenţa.

sabon

Sabon a creat combinaţii unice de arome, precum paciuli-lavandă-vanilie – emblemă a brandului și una dintre cele mai iubite esențe din lume – un parfum unic şi senzual care cucerește și captivează. Fascinantele arome Sabon nu se mulțumesc să fie amprentă olfactivă a unui singur produs, ci se regăsesc în game complete de produse, de la geluri de duș, creme de corp, parfumuri și până la arome destinate înmiresmării încăperilor, pentru o experiență senzorială completă.

Sabon înseamnă inovație când vine vorba de săpunuri naturale – cel dintâi produs lansat de brand, cel care i-a dat numele, produsul-vedetă, care ocupă și astăzi un loc special în magazine și în inimile clienților fideli.

sabon

Sabon stăpânește arta ambalajelor impecabile, create cu bun gust și dragoste pentru frumos. Ambalajele produselor Sabon părăsesc sfera banalului și te poartă în lumea de poveste a imaginilor pastelate și a texturilor catifelate. Nu poți da greș cu un dar Sabon oferit din toată inima și ambalat cu atâta măiestrie!

Sabon înseamnă eleganță atemporală, iubire de sine și de ceilalți, rafinament, noblețe, o celebrare a simțurilor prin intermediul celor mai surprinzătoare și bogate arome și texturi.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"