(P) De la fitness la glamour. Answear iti prezinta moda urbana inspirata de sportul preferat

De Unica.ro pe 17 mai 2018

Este suficient sa privim tinutele purtate de cele mai hot IT girls ale momentului pentru a declara hainele dedicate pana ieri exclusiv sportului, perfecte pentru un pranz cu prietenele sau o zi relaxanta in oras.

Moda urbana nu a fost niciodata mai comoda ca in acest sezon, iar marii designeri au trasat idei clare despre tendinta momentului: poti purta activewear chiar daca nu esti o impatimita a sporturilor. Vedetele de styling ale sezonului sunt pantalonii de lycra, bluzele tehnice, colantii si hanoracele oversize, combinate cu piese clasice, elegante si chiar glamour.

Cu o varietate de stiluri ce urmaresc cele mai in voga tendinte, noile colectii sport disponibile pe www.answear.ro te vor face sa iti doresti sa te reapuci de sala.

Fie ca esti o alergatoare pasionata, iti place sa iti echilibrezi corpul si mintea la pilates sau iubesti sporturile de echipa, inspira-te din tinutele de antrenament pentru a compune outfit-uri casual relaxate pentru timpul liber. Si nu uita ca un corp tonifiat arata fantastic in tinute sporty-chic.

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”