(P) Cum să ai garderoba perfectă de iarnă în 3 pași?

De Unica.ro pe 08 februarie 2018

Că iarna nu e că vara, asta deja o știm și nu avem nevoie de cine știe ce demonstrații în acest sens. Sezonul rece ne poate pune deseori probleme în ceea ce privește modul în care ne alegem vestimentația, atât prin prisma hainelor pe care le alegem, cât și prin prisma încălțămintei. Cumva, a încropi o ținută, devine o adevărată provocare, multitudinea de straturi devenind oarecum frustrantă, mai ales  la început de sezon.

De ce obiecte avem nevoie pentru o ținută perfectă de iarnă?

Pasul 1- Încălțămintea potrivită

Încălțămintea potrivită, adaptată sezonului, este un considerent foarte important, pe care trebuie să îl avem în vedere. Fiindcă sezonul rece presupune o grijă sporită din punct de vedere al temperaturilor, este important să avem în vedere achiziționarea unor ghete care să ne ajute pe parcursul întregului sezon. Vei vedea că, încă dinainte de începerea propriu-zisă a sezonului rece, vei găsi modele de ghete de damă ieftine care să te ajute să îți întregești orice ținută. Este important să știi că tendințele în ceea ce privește ghetele este aceea de a apela la culori cât mai calde, în nuanțe de bej, maro sau cafea cu lapte. Deși necesită puțin mai multă atenție din punct de vedere al îngrijirii, aceste nuanțe au rămas o constantă în lumea modei. Nuanțele cafenii îndulcesc ținuta și atrag atenția asupra detaliilor de execuție a ghetelor. În plus, liniile fine ale picioarelor sunt evidențiate, astfel încât tu să arăți cu adevărat minunat, indiferent de obiectele vestimentare alese.

Poți opta pentru ghete cu talpă ortopedică sau ghete cu toc, cu blăniță sau cu fundițe, cu șireturi sau cu fermoar, cu ținte, capse, mai robuste sau mai finuțe, firește, în funcție de propriile preferințe, dar și de ținuta că întreg pe care o adopți. Ghetele mai elegante se vor potrivi de minune unui palton șic, în vreme ce ghetele de tip bocanc vor evidenția o ținută formată dintr-un cojoc trendy, de sub care își face apariția în mod subtil o rochiță jucăușă.

Pasul 2- Paltoane și geci

Dacă tot am discutat despre articole vestimentare ce se potrivesc încălțărilor alese, atunci poate că ar trebui să discutăm puțin și despre paltoane și geci pe care să le poți folosi. Pielea rămâne materialul preferat de către majoritatea persoanelor, deoarece versatilitatea acestuia îl face ușor de asortat și de purtat. De aceea, hainele din piele, indiferent dacă vorbim despre geci, paltoane sau cojoace, par a se potrivi cum nu se poate mai bine atât sezonului, cât și ghetelor alese.

Pasul 3- Accesorii specifice anotimpului

Dacă discutăm puțin și despre accesorii, atunci fularele, mănușile și fesurile sau căciulile nu ar trebui să lipsească din garderoba potrivită pentru noul sezon. Ideal ar fi ca acestea să poată fi asortate, însă nu există o regulă care să ne condiționeze în acest sens. În definitiv, oricare dintre articolele vestimentare enumerate anterior trebuie să aducă și un plus din punct de vedere al confortului, nu doar din punct de vedere estetic. De aceea,  atunci când alegem din multitudinea de produse, poate că ar fi indicat să căutăm accesorii vestimentare călduroase, nu doar moderne și frumoase. În ciuda faptului că anual tendințele par să se schimbe, ar trebui ca pentru noi să primeze grija față de noi înșine mai înainte de orice.

Garderoba fiecăruia dintre noi este formată din lucruri cu care ne face plăcere să ne etalăm. Gusturile sunt separate, însa dincolo de acestea un aspect rămâne foarte clar. Este nevoie ca în timpul sezonului rece să avem grijă de noi. Încălțămintea potrivită, îmbrăcămintea adecvată și accesoriile, acestea sunt lucrurile care nu trebuie să ne lipsească sub nicio formă.

 

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești