(P) Cum poți profita de Paște ca să-i mulțumești mamei tale pentru tot ce a făcut pentru tine

De Unica.ro pe 08 februarie 2018

Mama este cea mai importantă persoană din viața ta, dar simți că nu-i arăți tot timpul cât de mult o apreciezi. Mereu găsești scuze când vine vorba de relația cu mama ta – fie nu ai timp, fie nu dorești să deranjezi, fie îți stabilești, mereu, alte priorități. Însă anul acesta ți-ai propus să faci ceva în plus în relația cu mama ta. Deja ai început să comunici mai mult și să o vizitezi mai des. De asemenea, ți-ai stabilit că vei încerca să-i face mai multe surprize cu ocazia oricărui eveniment important din an. Descoperă, în continuare, cum poți profita de Paște ca să-i mulțumești mamei tale pentru tot ce a făcut pentru tine până acum.

Intră în rolul Iepurașului de Paște

Iepurașul de Paște este unul dintre personajele foarte dragi ție, deoarece te-a vizitat în fiecare an al copilăriei tale și ți-a dăruit unul sau mai multe cadouri. În familia ta, mama era cea care juca, mereu, rolul Iepurașului de Paște. Ce-ai spune dacă anul acesta ai intra tu în pielea Iepurașului de Paște pentru mama ta și i-ai face nu unul, ci mai multe cadouri? Un prim dar pentru mama ta ar putea fi unul cu trimitere directă la marea sărbătoarea religioasă. Cel mai simplu ar fi să intri pe câteva magazine online și să analizezi ofertele de cadouri de Paște la prețuri avantajoase. Întocmește o listă cu 3-5 cadouri care ți se par interesante pentru mama ta, iar apoi decide-te asupra unuia care crezi că i s-ar potrivi cel mai bine.

Un al doilea cadou pentru mama ta ar putea să fie o ședință de shopping, la care să meargă împreună cu tine. Așadar, cu o 2-3 săptămâni înainte de Paște, invit-o pe mama ta la cumpărături și oferă-te să plătești tu pentru obiectele de îmbrăcăminte sau de încălțăminte pe care și le dorește. Gândește-te la un plan astfel încât să o convingi să intre și într-un magazin cu rochii de seară deosebite, din care să-și aleagă ceva pe gustul său. Deși nu mai este la prima tinerețe, nu înseamnă că mama ta nu trebuie să se îmbrace elegant.

Al treilea cadou pentru mama ar putea să fie un buchet sau un aranjament floral pe care să-l primească exact în ziua de Paște. Există o mulțime de florării online, care vând buchete de flori cu adevărat minunate. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceva deosebit pentru mama ta, să plătești și să stabilești exact unde și când îți dorești să fie livrat.

Ajut-o la pregătiri

Pe lângă cadourile destinate mamei tale pentru care o să plătești, o poți răsplăti și altfel pe cea mai importantă femeie din viața ta. De exemplu, ai putea să te oferi să o ajuți la toate pregătirile pentru masa de Paște. Astfel, veți petrece timp prețios împreună și veți adăuga noi amintiri minunate celor pe care aveți deja.

Paula Herlo, despre Cristian Leonte: "Prima oară m-au atras ochii lui"

Paula Herlo, despre Cristian Leonte: "Prima oară m-au atras ochii lui"