(P) Corfu, insula perfectă pentru distracție în familie

De Unica.ro pe 15 mai 2018
Corfu, binecuvântată cu o combinaţie magică de soare blând, plajele de nisip şi atracţii pentru toate gusturile, se găseşte în topul destinaţiilor greceşti de vacanţă pentru familiile cu copii. De altfel, ţărmul larg cu intrare lină în mare, poate fi luat drept un loc de joacă pentru cei mici, care se vor bălăci în voie şi vor construi castele de nisip cât e ziua de lungă.

Frumuseţi naturale de nedescris

Această insulă idilică scăldată de apele cristaline ale Mării Ionice se mândreşte cu frumuseţile uluitoare oferite de natura înconjurătoare, prilej excelent să o explorezi alături de Europa Travel, la tarife avantajoase și servicii turistice excelente. În plus, turoperatorul îți propune să descoperi împrejurimile și prin excursiile opționale pe care le organizează la destinație.

Plantaţii întinse de măslini şi păduri de pini luxuriante acoperă stâncile ce înconjoară insula Corfu şi coboară până spre plajă pentru a crea un tablou splendid. Frumuseţea naturală a insulei poate fi explorată pe îndelete împreună cu cei mici atât pe mare, în croaziere spre Peşterile Albastre sau insulițele Paxi și Antipaxi, cât şi în excursii complete cu autocarul.

Marele tur al insulei îţi poartă paşii prin satele idilice şi prin cele mai importante staţiuni din Corfu. La Gastouri vei putea vizita superbul Palat al Împărătesei Sissi, cu ale sale grădini impunătoare, în timp ce capitala Corfu Town te surprinde cu Esplanada înțesată de cafenele boeme.

Atracţii de top pentru copii

Corfu este o destinație prietenoasă pentru familiile cu copii, care găsesc aici (pe lângă plajele generoase) și o gamă largă de atracții și obiective turistice, pentru toate vârstele. Cei dornici să exploreze împrejurimile o pot face foarte uşor cu bicicleta sau chiar cu călare, pentru o experienţă unică. În plus, istoria insulei este adusă la viaţă pentru copii prin muzee captivante, situri arheologice deosebite şi programe speciale.

Pentru o experienţă plină de adrenalină, vizitează unul dintre cele mai impresionante parcuri acvatice din Europa, Aqualand. Întins pe o suprafaţă uriaşă, cu o zonă cu pădure umbroasă de 75 km pătraţi, parcul acvatic este locul ideal pentru a te răcori atunci când temperaturile cresc. Aqualand găzduiește 36 de tobogane şi 15 bazine de înot, o piscină cu valuri, rafting pentru întreaga familie, caiac, cascade, fântâni şi multe alte surprize, care te vor captiva cel puţin cât e ziua de lungă.

O altă atracţie impresionantă foarte bine cotată pentru cei mici, ca o escapadă în timpul celor mai fierbinţi ore ale zilei, este Acvariul Corfu, pe care îl poţi explora pe îndelete. Descoperă o mare varietate de creaturi ce fac parte din viaţa marină a insulei, într-o sumedenie de acvarii colorate pline de peşti din toate speciile. În plus, cei mai curajoşi nu se vor da înapoi nici de la expoziţia de reptile, unde pot observa şopârle, şerpi sau iguane.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Sejur Corfu

Hotel Sea Bird 3* – Moraitika – tarife de la 475 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton