(P) Cea mai aglomerata saptamana a designului incepe maine

Programul Romanian Design Week, inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING, începe mâine, 20 mai. Acesta este compus din expoziția centrală ce este găzduită de viitorul Mega Image Concept Store, de pe strada Grigore Cobălescu 45, plus alte 40 de de evenimente satelit organizate de partenerii RDW. Numărul mare de evenimente, conferințe, workshop-uri și expoziții îi dau statutul de a fi cel mai mare eveniment din țară dedicat designului românesc.

Spațiul principal al Romanian Design Week 2017 prezintă, în plus, peste 10 expoziții capsulă, precum și o serie de conferințe care vor supune atenției publicului cele mai actuale subiecte din universul designului.

Expoziții capsulă@Cobălcescu 45

Standpoint, organizat de Institutul Cultural Român din Londra, The Instiute & Romanian Design Week, exemplifică, prin creații semnate de designerii de fashion Andreea Castrase, Ancuța Sarca, Emeșe Bako, Sabina Pop și Smaranda Almășan, limbajul internațional al modei. Acesta devine o modalitate de comunicare e experienței unice a fiecărui designer, influențată atât de specificul local, cât și de universul creativ personal, apropiat.

ADNBA prezintă proiectul Hilariopolis (un nume care a fost dat Bucureștiului în secolul al 18-lea), care apare ca un loc de frontieră, undeva la marginea Orientului și Occidentului, unde un amalgam de clădiri, străzi, curți și vieți și urme ale unor oameni este redesenat continuu prin relații de suprapunere, stratificare, întretăiere sau intersectare.

Shaping Hungary – designul maghiar în secolul XXI, semnat de Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti, este o expoziţie itinerantă care prezintă creativitatea şi designul maghiar. Expoziţia prezintă, prin creaţii realizate la scară diferită, ideile şi creaţiile tinerilor inventatori, designeri şi ingineri maghiari, punând accent deopotrivă pe aspectele culturale şi economice ale designului, ca o disciplină adânc înrădăcinată în cultura maghiară.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: