(P) Cea de-a doua ediție a evenimentului Zilele Internaționale ale Frumuseții a fost încununată de succes

De Unica.ro pe 05 octombrie 2018

În perioada 27-30 septembrie, școala Atelierele ILBAH și Beauty One au organizat Zilele Internaționale ale Frumuseții, un eveniment grandios, aflat la cea de-a doua ediție, dedicat atât profesioniștilor din sfera beauty, cât și amatorilor pasionați. Maratonul de masterclass-uri, demonstrații și ateliere gratuite a avut loc în Pavilionul B2 al Romexpo, în cadrul Cosmetics Beauty Hair, cea mai importantă expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură din România.

6 masterclassuri inedite pentru specialiștii în make-up, hairstyling și cosmetică

Primele două zile, 27 și 28 septembrie, au fost dedicate aproape exclusiv profesioniștilor în domeniu, care au avut ocazia de a participa la 6 Masterclass-uri de perfecționare, susținute de unii dintre cei mai buni specialiști din România. De la ultimele tendințe și stiluri de make-up, tunsoare și coafură și până la cele mai noi și avansate terapii estetice minim invazive, evenimentele au conturat mediul ideal pentru dezvoltare profesională.

Peste 20 de ateliere și demonstrații interactive pentru pasionații de beauty

În ultimele două zile ale evenimentului, 29 și 30 septembrie, toată atenția s-a îndreptat către iubitorii de frumos, care, sub atenta îndrumare a trainerilor și asistenților Atelierele ILBAH, au putut deprinde trucuri utile din toate ramurile industriei de beauty. Atelierele de automachiaj au ajutat participantele să realizeze make-up-uri impecabile, menite să le pună în evidență trăsăturile preferate și să le dea încredere în propria persoană. Nu au lipsit nici atelierele de cosmetică, de gene false sau nail art, practic toate instrumentele necesare pentru obținerea unui look desăvârșit. Cum nicio apariție nu este însă completă fără o coafură spectaculoasă, persoanele interesate au aflat secretele buclelor perfecte, au învățat să realizeze împletituri de efect sau cocuri sofisticate. La atelierul de masaj, participanții au descoperit tehnici optime de relaxare, menite să alunge stresul cotidian și să inducă o stare de bine. Evenimentul a fost completat cu demonstrații de tunsoare artistică, realizate de maeștrii în domeniu, pentru care foarfeca a părut a fi nu doar un simplu instrument, ci o extensie firească a mâinii.

Workshopul „Fashion Editorial” a reprezentat atracția principală. Munca a trei specialiști din domenii diferite, ca make-up, hairstyling și fotografie, s-a îmbinat armonios pentru a contura un editorial de modă captivant, pornind de la elementele de bază, până în cele mai subtile detalii.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"