(P) Ce inseamna o nunta romantica – de la decoratiuni la rochia de mireasa

De Unica.ro pe 20 august 2015
Primul gând despre o nuntă în stil romantic este spre trandafirii roșii și inimioare. Însă și alte elemente se pot încadra în acest stil. Paleta cromatică a unei nunți romantice cuprinde de obicei roz pal, alb, lila, crem și bineînțeles roșu.

Invitațiile de nuntă sunt foarte ușor de realizat în stilul romantic. Culorile acestora sunt strâns legate de decorul și ornamentele nunții deci alege cromatica de la început pentru a putea lega toate aceste elemente în același stil.

Pe invitațiile romantice de obicei sunt prezente inimioarele, funde de satin sau mătase, porumbei, însă poți folosi o fotografie personală de cuplu pentru a crea o grafica originală.

accesorii nunta breslo

Tablou Funkyroom 45 lei

Pahare Flower.Flavour 105 lei

Accesoriu pahare DyaGcraft 1.8 lei

Buchet Flower.Flavour 480 lei

Invitatie MarEvents 2.29 lei

Invitatie MarEvents 2.8 lei

Locația acestui tip de nuntă este de obicei într-ul salon de hotel, cort, dar și plaja sau grădina pot fi ușor amenajate.

Ca decorațiuni se folosesc de obicei aranjamente florale pentru masă, dar și ghirlande ornamentale pentru sală, fluturi, funde, lumănări sau sfesnice, etc.

Florile sunt de obicei trandafirii, dar pot fi folosite și flori precum bujorul, orhideea, liliacul, hortensia, cala, laleaua, sau frezia.

nunta romantica breslo

Rochie hiramayashakia 369 lei

Tablou Funkyroom 45 lei

Rochie handmademylove 650 lei

Vaza Facem3D 20 lei

Cercei JasminBlanc 25 lei

Invitatie KristinasBoutique 3.9 lei

Vaza Facem3D 15 lei

Rochia de mireasă este alba sau ivory, din materiale fluide, accesorizată cu voalul clasic, tiare sau coronițe de flori. Domnișoarele de onoare pot opta pentru rozul pal, iar ca materiale se pot folosi mătasea, dantela sau tullul.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton